Új belépőnk a höveji Montázs Kézműhely Egyesület

Az egyesület 2016-ban alakult Hövejen. Az egyesület elnöke: Vargáné Molnár Zsuzsanna

Tagjai között több más település alkotója, kézművese, sportolója, szakembere is megtalálható,
akik a saját szakterületük kiváló mesterei, de arra törekszenek, hogy együtt valami újat, értékeset adhassanak át másoknak.

Az egyesület céljai közt szerepel a kultúránk, értékeink, hagyományaink ápolása, átadása,
a különböző kézműves és kreatív technikák megismertetése, a mozgás és egészséges életmód, az önmegvalósítás fontosságának népszerűsítése.

A Montázs Kézműhely Egyesület rengeteg sikeres programot tudhat maga mögött, amelyeken nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekek kreativitásának, fantáziájának, kézügyességének fejlesztésén, a kézművesség, a népi kismesterségek népszerűsítésén, a hagyományőrzésen kívül a környezetvédelemre és a környezettudatosságra való nevelésre is. A különböző technikák (nemezelés, gyöngyfűzés, kosárfonás, fa-, agyag- és papírmunkák, stb.) bemutatása, megismertetése során a gyerekek megtanulhatják, mi mindenre használhatják a kezüket és fantáziájukat, hogyan lehet biztonságosan használni a különböző eszközöket, miközben megismerik az anyagok tulajdonságait, felhasználásuk lehetőségeit is, s nem utolsó sorban hasznosan töltik szabadidejüket.

A kamarához való csatlakozással céljuk, hogy a kézműves hagyományokat ápolva minél több kulturális rendezvényen találkozón, vásáron és kiállításon tudjanak részt venni.

Kamaránkban több száz program és rendezvény közül választhat éven át. Szakmai kiadványok és bizalmat építő kamarai díjak a kiválóság elismerésének jeléül. Érdeklődjön és csatlakozzon kamaránk közösségéhez, ahol számtalan üzleti előnyhöz és lehetőséghez juthat.

Fertő-Rábaközi Térségi irodáink:

9330 Kapuvár, Győri út 2.
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdosvilmos@gymskik.hu


9300 Csorna, Erzsébet királyné u. 4.
Tel.: +36 96 260-147; +36 20 438 9656
E-mail: csorna@gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök