Új belépőnk az Ambrózia Kenyér Kft.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége és Ipari tagozata köszönti új belépőjét.

Az Ambrózia pékség és cukrászat, több mint 30 éve működik, Kapuváron található sütőüzemében. A vállalkozás pékekkel, cukrászokkal, pékárú terítést végző sofőrökkel, valamint adminisztrációs és kisegítő személyzettel együtt dolgozik. Illés Tamás csapatban gondolkodik. Büszke kollégáira, akik nélkül a fejlődést és a sikert elérhetetlennek tartja. Az innovatív, inspiráló, határozott, de mellette megfontolt, empatikus és munkatársaival figyelmes ügyvezető hisz a munka és a személyiség folyamatos fejlődésében. Közreműködnek pék és cukrász tanulók képzésében is, akik családias környezetben, fejlett technológia mentén tudják elsajátítani a kenyérfélék, kalácsok, finompékáruk, sütemények és egyéb termékek készítésének fortélyait. Kiváló minőségű termékeik, és kedves, ügyfél orientált kiszolgálásuk által méltán érdemelték ki a széleskörű vásárlói bizalmat.


Az átadáson részt vettek: Csapó Péter (GYMSM KIK Fertő-Rábaköz térség elnök), Illés Tamás (ügyvezető), Kozák Balázs (tulajdonos), Erdős Vilmos (GYMSM KIK kapuvári irodavezető), Fotó: Németh Ferenc

Ha az Ön vállalkozása még nem önkéntes tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő gazdasági közösséghez tartozni, csatlakozzon!
Térségi irodáink:
9330 Kapuvár, Győri út. 2.
Tel.: +36 96 779-889
E-mail: erdosvilmos@gymskik.hu


9300 Csorna, Erzsébet királyné u. 4.
Tel.: +36 96 260-147
E-mail: csorna@gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök