Új képzéseket indít a Széchenyi István Egyetem

Lean menedzser/szakmérnök, online marketing és innovatív KKV-vezető képzéseket indít a Széchenyi István Egyetem. 

Új képzések indulnak a Széchenyi István Egyetemen.

A lean menedzser/szakmérnök 1 éves, szakirányú továbbképzés célja olyan lean menedzserek vagy lean szakmérnökök képzése, akik magasszintű ismeretekkel és a gyakorlati lépésekhez szükséges eszköztárral szervezetük eredményességét tudják növelni. A képzés során a lean filozófia mentén megismerik a folyamatfejlesztés, hatékonyságnövelés és veszteségcsökkentés lehetőségeit. Képesek lesznek a lean módszereit alkalmazni, sőt a lean szemlélet szervezeten belüli elterjesztésére, és annak fejlesztésére is. A lean gondolkodás átadásával a végzett szakemberek komoly támogatói lesznek a szervezetük értékteremtő erejének növelésére. Ezzel nem csupán a minőség javulását érik el, hanem kulcsszereplői lesznek a cég profitábilissá válásának.
A lean menedzser/szakmérnök képzés tájékoztatója ITT elérhető.

Az 1 éves online marketing képzés célja, hogy lehetőséget teremtsen elsősorban a győri régió vállalataiban, vállalkozásaiban és egyéni vállalkozóként dolgozó kommunikációs szakemberek, marketingesek számára naprakész, 21. századi online marketingtudás megszerzésére. 
Az online marketing képzés tájékoztatója ITT elérhető. 

Az innovatív KKV-vezető 1 éves, szakirányú továbbképzés kisvállalkozóknak és nagyobb vállalatok kisebb területvezetőinek ajánlott elsősorban. A képzés célja, hogy a kisvállalkozóknak, kisebb vállalatok vezetőinek, vagy nagyobb szervezetek kisebb egységvezetőinek naprakész elméleti tudást és gyakorlati eszköztárat adjon. A kurzusokat a vállalkozások közötti üzletmenet támogatása céljából B2B szemléletben szervezik. Soft és hard területek egyaránt megjelennek a képzésben, hogy a menedzseri és vezetői szerepeket együtt tanulják meg a résztvevők. A programba beemelt területek valós vezetői igények alapján (lásd széljegyzet) határozták meg. A stratégiai tervezés, folyamatok fejlesztése, pénzügyek és beszerzés mellett a tudatosság növelése is szerepet kap. A 21. században nélkülözhetetlen agilis és lean valamint tárgyalás és kommunikációs készségeket is fejlesztik. A cél, hogy a program elvégzésével magabiztos, innovatív vezetőket képezzenek, akik a tervezői (design)gondolkodás, a digitális-, valamint a szervezet-, és üzletfejlesztési kompetenciák birtokában jövőbemutató módon tudják cégüket vagy üzleti területüket vezetni.
Az innovatív KKV-vezető képzés tájékoztatója ITT elérhető.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök