Újra együtt a KKV Klubban

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A KKV Klub „Újra együtt” elnevezésű programján az érdeklődő vállalkozásvezetőknek ismét lehetőségük volt személyesen találkozni, egy inspiráló közösségben egymástól tanulni, kapcsolatokat építeni és jól érezni magukat.

A 2020. június 18-i rendezvény keretében szakértő gondolatokat hallhattunk a hatékony újraindulási lehetőségekről, a vállalati biztonságról, a kulcsfontosságú fókuszterületekről, a munkatársak újbóli integrációjáról és még sok hasznos témáról, melyek hozzájárulhatnak egy hosszabb elszigetelődést követő sikeres folytatáshoz.

A KKV Klub az elmúlt félévben 10 rendezvényt szervezett, melyen mintegy 400 vállalkozásvezetőt és érdeklődőt ért el azokkal a témákkal, melyek a legfontosabb működési kérdésekre helyezték a figyelmet.

Köszönjük Partnereinknek, hogy részvételükkel folyamatosan hozzájárulnak a KKV Klub sikeréhez, melyhez várjuk a vállalkozásvezetők témajavaslatait annak érdekében, hogy sokszínű programot kínálhassunk érdeklődőinknek.

KKV Klubvezetés tagjai: Horváth Szabolcs (Flow-Factor Kft.), Reinhardt Éva (Monstrator Consulting Kft.), Müller Sándor (Inspiráció-Tréning Kft.), Tóth Gábor (Profit-Praxis Kft.), Végh András (Trial-Show).

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök