Ünnepélyes keretek között zárult a 7. győri Plato program

Inspiráló tudásmegosztással és élményekkel teli évet zárt a kamara Plato 7-es csoportja.

2020. június 23-án ünnepeltük a Plato 7 program inspiráló tudásmegosztással és élményekkel teli évét. A 16 találkozó alatt – melyből 12 személyesen és 4 online valósult meg – számos új, bizalmon alapuló, értékes kapcsolat és kötődés alakult ki a résztvevő vállalkozásvezetők között.

A résztvevők elmondása szerint a vállalkozói létre, a vállalkozásvezetésre, a gazdasági környezet kihívásaira vonatkozó, választott napi témák tárgyalása, a tapasztalatcsere során nagyon sok hasznos,  jól alkalmazható vezetői tudást szereztek. Nagy öröm, hogy meglátásaikat, ismereteiket meg tudták osztani egymással, hogy együtt gondolkodhattak olyan kérdésekben, amelyek a vezetői létben mindannyiuk számára fontosak lehetnek.

Köszönet a kamara Vezetőségének és Szolgáltatási Tagozatának, hogy lehetővé tették és támogatták a program sikeres megvalósulását. Köszönet a Plato Program Mentorainak: Szarvas Krisztinának és Müller Sándornak, valamint a csoport Keresztszüleinek: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Mártának és Sáhó Lászlónak, akik a tapasztalataik megosztásával és új nézőpontok bemutatásával mindvégig magas szinten támogatták a csoport munkáját.

Ez a találkozó egy új kezdetnek is tekinthető, hiszen a résztvevők a továbbiakban is megőrzik a csapatban kialakult együttműködéseiket és a kamara iránti kötődésüket.

További szakmai sikereket kívánunk nekik!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök