Vagyonvédelmi Vezetők Klubja

A Vagyonvédelmi Vezetők Klub tagjai rendszeresen találkoznak egymással. Kötetlen, informális beszélgetések mellett szakmai előadásokon vehetnek részt.

Vagyonvédelmi Vezetők Klubja

Régiónkban számos kisebb-nagyobb vagyonvédelmi vállalkozás működik. Munkájuk hatékonyságát segítheti a megyei kamarában működő Vagyonvédelmi Vezetők Klubja.

A klub célja, hogy a vagyonvédelem területén szolgáltatást nyújtó cégek vezetői és munkatársaik naprakész információkat kapjanak a törvényi változásokról, a legmodernebb vagyonvédelmi eszközökről és megoldásokról.

Külön kiemelt terület a klub tevékenységében az oktatások, továbbképzések lehetőségeiről szóló tájékoztatás. A klub a közösen kialakított véleményét, a vagyonvédelmi szakmára vonatkozó álláspontokat a Kamara segítségével eljuttatja az illetékes törvényhozókhoz.

A Vagyonvédelmi Vezetők Klubjában a szakma legjobbjai tartanak előadásokat a klubtagok részére, munkájukba bevonják a  rendőrség vezetőit is, szoros együttműködést alakítva ki velük.

Évről évre megszervezzük a nemzetközi vagyonvédelmi konferenciát, melyen a hazai és nemzetközi vagyonvédelmi helyzetbe, a vagyonvédelmi  szektorral szemben támasztott követelményekbe és a legmodernebb beléptető és felismerő rendszerek működésébe kaphatunk betekintést.

Kapcsolat:

Nagy Ildikó  »»»
Koordinációs vezető, Szolgáltatási Tagozat titkára
+36 96 520-222
+36 20 323-4139
nagy.ildiko##kukac##gymsmkik.hu


Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png