Kamarai tisztségviselők bemutatkozásai 2024

Tisztség: Elnök

Pintér-Péntek Imre.jpg

Jelölt neve: Pintér-Péntek Imre
Cég:
X-Meditor Kft.
Tagozat:
Szolgáltatási Tagozat
Térség:
Győr

Tervezett kamarai aktivitások, programok: Kamarai érdekérvényesítés erősítése, minisztériumi kapcsolatok további kiépítése, együttműködések kialakítása és erősítése szakmai és társadalmi szervezetekkel,   példaértékű, szakértői, támogató kamarai brand építése.
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén: A kamara a gazdaság önkormányzataként szakmai kérdésekben, üzleti kapcsolatokban, fejlesztési lehetőségek feltérképezésében legyen a megye gazdasági szereplőinek megkerülhetetlen színtere.

Tisztség: Általános alelnök

Szekeres_István 110711_IMG_6239 (002).jpg

Jelölt neve: Szekeres István
Cég: MIB Property Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr

Tervezett kamarai aktivitások, programok: Stratégia kidolgozás. Nagyvállalatok és KKV-k kapcsolatának erősítése, Nagyvállalati Klub. Külgazdasági kabinet. Légiipari munkacsoport, Plato program.
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén: GYMSMKIK stratégia, koncepciók továbbfejlesztése. Nagyvállalatok részvételének erősítése. KKV támogatása. Külgazdasági aktivitás növelése.
Egyéb információk: MKIK Magyar-Orosz-Tagozat elnök, Nemzetközi Kollégium alelnök.

Tisztség: Győri térségi elnök

Molnár_Albert.jpg

Jelölt neve: Molnár Albert
Cég: Lakásbérlet Szolgáltató Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

Tervezett kamarai aktivitások, programok: Gazdaságfejlesztés, Generációváltás, Kamara Tantárgy, Védjegy, Ballagási Kiállítás, Szakértői Testület
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén: Minőségi, érdemi programok szervezése. Üzleti közösség építése, Közösségért tenni akaró vállalkozók bevonása
Egyéb információk: Példaértékű kamarai brand építése.

Tisztség: Mosonmagyaróvári térségi elnök

Tóth Gábor2.jpg

Jelölt neve: Tóth Gábor
Cég:
Profit - Praxis Kft.
Tagozat:
Szolgáltatási Tagozat
Térség:
Mosonmagyaróvár

Tervezett kamarai aktivitások, programok: KKV klub szervezése, országos és megyei szinten a küldötti feladatok ellátása, fiatalítása a kamarának, gazdasági információk közvetítése minden irányba.
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén: Országos küldötté választásom esetén a kamara fiatalítása és frissítése, lendületesség behozatala a célom. Térségi elnöké választásom esetén az együttműködés kialakítása a térségben az első feladatom, majd a fiatalok bevonása, és a tagok látogatása.
Egyéb információk: Szerintem a csapat munka és az érdekazonosság megkeresése, a lendületesség a siker kulcsa.

 

Tisztség: Ipari tagozati elnök

Tallós Balázs.jpg

Jelölt neve: Pénzes László
Cég: SFS Group Hungary Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

Tervezett kamarai aktivitások, programok: Ipari Tagozat elnökként, illetve országos küldöttként a vármegye vállalkozásait képviselni megyei illetve országos szinten.
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén:  Folytatni az előző ciklusban bevezetett, jól működő programokat: információ átadás, workshopok, szakmai rendezvények, taglátogatások, kihelyezett elnökségi ülések. Szakképzés támogatása. Hagyomány ápolás. 
Egyéb információk: Fontos hogy kamaraként gyorsan reagáljunk a gazdasági kihívásokra, és egyrészt a vállalkozásokat ellássuk információkkal, másrészt lobbizzunk a gazdasági szereplők érdekeiért az országos döntéshozók felé.

Tisztség: Kereskedelmi tagozati elnök

Jankó_Ernő.jpg

Jelölt neve: Jankó Ernő
Cég: Rábakész Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

Tervezett kamarai aktivitások, programok: Szakmai rendezvények és szakmai közösségek szervezése, jó gyakorlatok bemutatása, meglévő aktivitások folytatása.
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén:
Vállalkozások bevonása a kamarai életbe hasznos szolgáltatásokon-, rendezvényeken-, információkon keresztül.

Tisztség: Kereskedelmi tagozat elnökségi tag

Kulacs Zoltán.pngJelölt neve: Kulacs Zoltán
Cég:
M-UNO 2000 Kft.
Tagozat:
Kereskedelmi Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

Tervezett kamarai aktivitások, programok: Jelen tanulója Jövő mestere, Karácsonykupa, Szigetköz Expo, szakképzés támogatása, partnerség építése.           
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén:
Üzleti közösség építése , szakmai programok megvalósítása. Megyei szintemn jól működő programok térségi adaptálása.
Egyéb információk:
Erős , egységes , innovatív Kamara!
              

Tisztség: Kézműipari tagozati elnök

SZE_Lakatos_Istvan_2024_02_08_Adorjan_Andras_1_vágott.jpgJelölt neve: Prof. Dr. Lakatos István
Cég:
Egyéni vállalkozó
Tagozat:
Kézműipari Tagozat
Térség:
Győr

Tervezett kamarai aktivitások, programok: Az eddigi tradicionális aktivitások (Kenyérfesztivál, Családi nap, Jótékonysági bál) a szakmai osztályok aktivitásának növelése.
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén: Új tagok beszervezése a kamarába, a tagi közösség együttműködésének erősítése, együttműködés erősítése a szakképző intézményekkel, az egyetemmel és a megyei intézményekkel.
Egyéb információk: Tagozati egyöttműködés a többi kamarai szervezeti egységgel.

Tisztség: Ellenőrző bizottsági tag

Horváth Ferenc Veritas Dunakiliti Kft.jpg

Jelölt neve: Horváth Ferenc
Cég: Veritas Dunakiliti Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Mosonmagyaróvár

Tervezett kamarai aktivitások, programok: A versenyszférában bevált vállalkozás fejlesztő tevékenységek tapasztalatainak átadása, gyakorlati jó példák terjesztése a vállalkozói közösségekben.
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén: Tervem az Ellenőrző Bizottság tagjaként: a Kamara tevékenységének, gazdálkodásának felügyelete, megfelel-e a jogszabályoknak, az Alapszabálynak és más önkormányzati szabályzatoknak valamint mennyire hatékony a működés.
Egyéb információk: Hiszek a közösségek erejében, a folyamatos fejlődésben, fontos a vállalkozók közti kapcsolatok kiszélesítése

Tisztség: Ellenőrző bizottsági tag

Domonkos_László.jpg

Jelölt neve: Domonkos László
Cég: Egyéni vállalkozó
Tagozat: Kézműipari Tagozat
Térség: Győr

Tervezett kamarai aktivitások, programok: A kamaránk tisztességes, becsületes gazdálkodásának megőrzése.
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén: Az elmúlt négy év Ellenőrzési bizottsági munka folytatása.

Tisztség: Etika bizottsági tag

Szalai_Zoltán.jpg

Jelölt neve: Szalai Zoltán
Cég: Szalai Vendéglő Kft.
Tagozat: Kereskedelmi Tagozat
Térség: Győr

Tervezett kamarai aktivitások, programok: Az eddig bevezetett programok (Jelen tanulója, jövő mestere - Ballagás kiállítás) mellé egy mestereknek (kereskedelem-vendéglátás) kiírt szakmai verseny alapítása, szorosabb együttműködés a Bevásárló utcákalapítvánnyal, más tagozatokkal.
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén: Három szakmai klub létrehozása (turizmus-vendéglátás-kereskedelem), mely kifejezetten a jogszabályi hátterekkel foglalkozna, több ezer főt foglalkoztató vállalkozások bevonása a Kamarai Védjegyprogramba, mint vásárló-vendég-ügyfél.
Egyéb információk: Mint a MKIK szakács és pincér mestervizsga-bizottságainak elnöke szeretném bővíteni a szakképzési kapcsolatokat, a végzett tanulóknak gyakornoki program létrehozásával, a mestereknek szakmai tréningekkel, nemzetközi versenyeken való részvétellel.

Tisztség: Etikai bizottsági tag

Bécsi_Zoltán_111430_vIMG_6671.jpgJelölt neve: Bécsi Zoltán
Cég: Dana Hungary Kft.
Tagozat: Ipari Tagozat
Térség: Győr


Tervezett kamarai aktivitások, programok:
Kamarai tevékenységem során szeretném a térségi nagyvállalatok tudásbázisát a KKV-kel megosztani, ezzel segítve a térség vállalkozásainak fejlődését. Aktív tagja kívánok lenni a nagyvállalatok kamarai összefogásának.
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén: Célom az etikai bizottság tagjaként: a Kamara közös értékei érvényesülésének elősegítése, különös
tekintettel az együttműködésre; a Kamara jogilag és erkölcsileg megkérdőjelezhetetlen működésének megőrzése.

 

Tisztség: Etikai bizottsági tag

MüllerSándor.jpgJelölt neve: Müller Sándor
Cég: Inspiráció Tréning Kft.
Tagozat: Szolgáltatási Tagozat
Térség: Győr

Tervezett kamarai aktivitások, programok: Etikai Bizottság tagja
Célok, tervek tisztségviselővé választása esetén: Célom, az előző ciklusban elkezdett, a kamarai tisztségviselők etikai kódexének összeállítása, ami a tisztségviselők munkakapcsolatának és a munkaszervezet tagjaival való kapcsolatának etikai normáit rögzíti.
Egyéb információk: Hiszem, hogy a kamara hatékony segítséget nyújt a vállalkozóknak, platformot ad a vállalkozók összefogásának. Látom, hogy a kamaránk milyen változáson ment keresztül, amivel példát tud mutatni más megyei kamaráknak is segítve ezzel őket.

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png