Védjegy ELIT Klub - Találkozzunk szeptember 21-én!

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A Védjegy ELIT klub őszi eseményén  RÁBA Járműipari Holding Nyrt., az SMR Automotive Mirror Technologie Hungary Bt. és a Győri Szeszgyár és Finomító Zrt. beszállítási lehetőségeit tekintjük át a Védjegyes vállalkozásokkal.

Időpont: 2023. szeptember 21. (csütörtök) 15:00–16:30 
Helyszín: Kamara üzleti kávézója, Café’857

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított "Kamara Által AJÁNLOTT Vállalkozás" Védjegyprogram keretében kerül sor a Védjegy ELIT Klub szeptemberi eseményére.
Jelentkezés ITT!

A Védjegyes vállalkozások számára alapított ELIT Klub keretében lehetőséget szeretnénk biztosítani a kapcsolatépítésre és az üzleti lehetőségek feltérképezésére, melynek szeptemberi eseményén  RÁBA Járműipari Holding Nyrt., az SMR Automotive Mirror Technologie Hungary Bt. és a Győri Szeszgyár és Finomító Zrt. beszállítási lehetőségeit, a multinacionális nagyvállalati környezetben elvárt minőségi követelményeket,  illetve a kis- és középvállalkozások számára elérhető együttműködési lehetőségeket ismerhetik meg a résztvevők.

A rendezvény házigazdái: Olgyay Beatrix és Mugits József Védjegytulajdonosok

Program:

15:00         Köszöntő, Molnár Albert, Győri térségi elnök, projektvezető
15:10         RÁBA HOLDING Nyrt., SMR Automotive Mirror Technologie Hungary Bt. és a Győri Szeszgyár és Finomító Zrt. beszerzési folyamatai és együttműködési lehetőségei
15:40         Kerekasztal-beszélgetés a meghívott multinacionális vállalatokkal
16:00         Résztvevő vállalkozások bemutatkozásai 2-2 percben
16:10         Kapcsolatépítés, networking

LEGYEN ÖN IS A VÉDJEGY ELIT KLUB KÖZÖSSÉGÉNEK TAGJA, MELYNEK CÉLJA A KAPCSOLATÉPÍTÉS ÉS EGYMÁS JOBB MEGISMERÉSE!

Megtisztelő visszajelzését a rendezvényen történő részvételről az online jelentkezési lapon 2023. szeptember 20. (szerda) 12 óráig várjuk.

A Védjegy ELIT Klub elsődleges célja a minőségen és bizalmi kapcsolatokon alapuló közösségépítés és azon együttműködési lehetőségek bemutatása, melyek hozzájárulhatnak a Védjegyes vállalkozások üzletmenetének és eredményeinek javításához.

 

Tájékoztatjuk érdeklődőinket, hogy jelen rendezvényünk keretében kép- és hangfelvétel készítésére kerülhet sor, mellyel kapcsolatban a kamara adatvédelmi tájékoztatóját ITT tekintheti meg.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png