Vegye célba a japán és a koreai piacokat!

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Az EU Business HUB program KKV-k és startupok Japánba és Koreai Köztársaságba történő piacra lépését segíti. Tudja meg a részleteket az ingyenes, online tájékoztatón!

business-person-futuristic-business-environment.jpg

Időpont: 2024. június 17. (hétfő) 10:00-11:30
Helyszín: Online (Zoom)

Az EU Business HUB program a zöld, digitális és egészségügyi ágazatban működő uniós KKV-kat és startupokat támogatja a Japánban és a Koreai Köztársaságban történő piacra lépésben. Az EU Business Hub az elkövetkező négy évben 10 üzleti delegációt szervez Japánba és 10-et a Koreai Köztársaságba, utanként kb. 50 innovatív EU KKV részvételével. A felhívásokra jelentkező, majd kiválasztásra került KKV-k a kiutazást megelőzően széles körű üzleti tanácsadásban részesülnek, lehetőséget kapnak kiállítóként való megjelenésre kiemelt szektorspecifikus rendezvényeken, illetve céglátogatásokon és előre egyeztetett B2B találkozókon történő részvételre.

Érintett szektorok:

  • Zöld és alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiák (megújuló energiaforrások, hulladékkezelés, környezetszennyezés csökkentése, fenntartható termékek, környezetvédelmi megfigyelés, körforgásos gazdaság)
  • Digitális megoldások (félvezető technológia, mesterséges intelligencia, kiberbiztonság, nagy teljesítményű számítástechnika és minden, ehhez kapcsolódó szoftver és hardver megoldás)
  • Egészségügyi megoldások és orvostechnológiai eszközök (orvosi berendezések, eszközök és ezeket támogató technológiák, telemedicina, egészségügyi IKT)

Az EU Business HUB 2024. június 11-én online tájékoztatót szervez az érdeklődő magyar vállalkozások számára, melyen a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött:
(A tájékoztató angol nyelvű.)

Részvétel: REGISZTRÁCIÓ »»»
További információ: EU Business Hub Japan and the Republic of Korea

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png