XI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár

Kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését várják.

A Széchenyi István Egyetemen 2020. április 8-án (szerdán) megrendezésre kerülő XI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való részvételre várja a Széchenyi István Egyetem, az Universitas-Győr Alapítvány és az Universitas-Győr Nonprofit Kft. elsősorban a Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel/telephellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését.

 
Részvételi feltételek:

 

  • A kiállításon a szervezők elsősorban az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek és/vagy szolgáltatások, ill. jelentős fejlesztési eredmények bemutatására biztosítanak lehetőséget. Kiemelt lehetőséget kapnak a spin-off, start-up cégek, és a már bemutatható termékkel, prototípussal jelentkező kiállítók.
  • A szervezők azon vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is bemutatkozási lehetőséget biztosítanak, akik az egyetemisták, kutatók és a szélesebb szakmai közönség érdeklődését felkeltő szakmai és technológiai bemutatót (pl. 3D nyomtatás) kívánnak tartani standjukon.
  • A kiállításon bemutatásra kerülő találmányokat, védjegyeket, formatervezési és használati mintákat a vonatkozó jogszabályokban foglaltak alapján kiállítási kedvezmény, illetve kiállítási elsőbbség illeti meg.


Helyszín: Széchenyi István Egyetem AULA (9026 Győr, Egyetem tér 1.)

 A kiállításon 30-40 téma juthat ingyenesen bemutatkozási lehetőséghez, kétféle módon:


- kiállító standon bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással és/vagy
- virtuális valóság térben való megjelenéssel. (Maxwhere)A kiállítás az EFOP-3.4.4-16-2017-00011 projekt támogatásával valósul meg.


Jelentkezési határidő: 2020. március 12.

 

A jelentkezési lap csak online tölthető ki az https://innovacioskiallitas.sze.hu/jelentkezesi-lap oldalon.

 


 

A kiállítással kapcsolatban további információ, felvilágosítás kérhető az alábbi elérhetőségen:


Posta Bálint
Tel.: 06 70/977-1458
E-mail: kiallitas@sze.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök