VII. Berg Chef Kupa Kapuváron

A résztvevő csapatokat kapuvári, győri, csornai, mosonmagyaróvári és soproni diákok alkották.

A versenyen tavaszi/húsvéti ételeket készítettek a versenyző csapatok, a szervező SSZC Berg Gusztáv Szakképző Iskola tankonyháján.
Az elkészült pályamunkákat vendéglátós szakemberek értékelték, akik a folyamatot szakmai, higiéniai és munkaszervezési szempontból is figyelték. A verseny során nagyszerű alkotások és finomabbnál finomabb ételek kerültek a zsűri asztalára, akiknek nem volt könnyű dolguk a sorrend felállításába.

A kamaránk által felajánlott különdíjat -amelyet a legszebb tál kapta-, a SSZC Kossuth Lajos szakképző Iskola által készített desszertes tál érdemelte ki.
A verseny első helyezettje, ezáltal egy évre a vándor kupa birtokosa a GYSZC Glück Frigyes Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola csapata lett.
Gratulálunk a résztvevőknek és győzteseknek!

Fotók: Erdős Vilmos


Fertő-Rábaközi Térség irodái:

9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos >>
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos@gymsmkik.hu


9300 Csorna, Erzsébet királyné u. 4.
Szabó Edit >>
Tel.: +36 96 260-147; +36 20 438 9656
E-mail: csorna@gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök