XI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár

2020. június 17-én 12 órakor új helyen, a virtuális térben nyitja meg kapuit az érdeklődők számára.

A Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásárnak egy évtizeden keresztül az Egyetem épülete adott ideális otthont, most azonban a járvány új helyzet elé állított bennünket. Ehhez alkalmazkodva a rendezvény átköltözött a virtuális térbe. A kiállítás 2020. június 17-én 12 órától, a www.innovacioskiallitas.sze.hu honlapon nyitja meg kapuit.

A kiállítók és a kísérő programok a megszokott színvonalon, de itt várják az érdeklődőket, ráadásul most nem csak egy napon át, hanem a következő hónapokban is!

A kísérőprogram részeként Dr. Dőry Tibor, a Menedzsment Campus Kompetencia Központ vezetője Pintér-Péntek Imre kamaraelnökkel és Horváthné Borsodi Mónikával, a Borsodi Műhely Kft. ügyvezetőjével készített interjút.

Hogyan látja a kamara a gazdasági szereplők lehetőségeit a jelen helyzetben? Innovatív megoldások, kríziskezelés, átállás.

  • Milyen iparági átrendeződés jelent meg a gazdaságban a mostani helyzet következtében?
  • Milyen innovatív megoldások segítik, segíthetik a cégeket az újrakezdésben?
  • Milyen megoldást kínál a kamara a jelen helyzetben a cégek számára újrakezdés, talpon maradás, átállás tekintetében?

A beszélgetésről készült videó itt megtekinthető!

Látogasson el Ön is a virtuális kiállítás oldalára!

Ismerje meg az újdonságokat, a termékeket, a szolgáltatásokat! Itt mindent egyszerre lát és kedve szerint böngészhet a tartalmak között. Az itt elérhető videók, animációk megtekintésére csak itt van lehetőség.

A belépésre vonatkozóan tájékoztató videó és leírás található a kiállítás honlapján.

Szeretettel várjuk érdeklődő Partnereinket a virtuális kiállításon!

Meghívó »

Belépési útmutató »


A kiállítás főszervezője a Széchenyi István Egyetem és az Universitas-Győr Alapítvány, társszervezői a Mobilis Nonprofit Kft., a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Universitas-Győr Nonprofit Kft.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök