XIX. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó

2021. szeptember 4-én újra találkozhatunk Győr belvárosában. Kiállítók jelentkezését várjuk!

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata 2021. évben 19. alkalommal rendezi meg az EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁL ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓT, mely évről évre számos pékségnek és cukrászipari vállalkozásnak kínál térítésmentes bemutatkozási lehetőséget. Büszkék vagyunk rá, hogy a találkozó sikeres, szakmai eseménnyé nőtte ki magát. A minőségi termékek és a csodás helyszín egyre több és több látogatót, vásárlót vonz. A családi rendezvényt kézművesek és színpadi programok teszik színesebbé. A találkozón lehetőséget biztosítunk a megyei, a környező megyék településein működő, illetve határon túli pék-és cukrászipari vállalkozások, pékségek, cukrászatok, üzletek bemutatkozására. Célunk, hogy megismertessük a minőségi alapanyagokból készült termékeket, egyedi fejlesztéseket és új technológiákat, melyek az egészséges élelmiszerek fogyasztását szolgálják.

A rendezvény időpontja: 2021. szeptember 4. (szombat)
Helyszín:
Győr, belváros

A program keretében hagyományosan szakmai versenyt is rendezünk, melynek során a szakma képviselői az alábbi kategóriákban mérik össze tudásukat:

  •  Kenyér kategória
  •  Pékáru kategória
  •  Díszmunka kategória
  •  Fesztivál kiflije

A szakmai értékelő bizottság előre meghatározott szempontok szerint értékeli az első három kategóriában nevezett termékeket és a legjobbakat értékes díjakkal jutalmazza. A Fesztivál Kiflije kategóriában a közönség lenyűgözésére van szükség, hiszen a látogatók választják ki a díj nyertesét. Szeretnénk, ha a XIX. Euroregionális Kenyérfesztivál sikerének az Ön vállalkozása is részese lenne! Vegyen részt a szakmai napon, mely vállalkozásának és termékkínálatának is térítésmentes megjelenési lehetőséget biztosít 2021. szeptember 4-én (szombaton) a győri belvárosban!
Ha Ön is szeretne csatlakozni a rendezvényhez keresse munkatársunkat!
Czik Eszter  »»»

Kézműipari tagozat titkára
+36 96 520-211
+36 20 430-9024
kezmuipar@gymskik.hu


 

                                                                                                                     

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök