"A megye gazdaságáért" díj: Az Audi Hungaria Zrt. kapta a kamara kitüntetését

Idén először a Presztízs-díj-gálán adtuk át a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kitüntetését is, "A megye gazdaságáért" díjat.

Az Audi Hungaria Zrt. rendezvénytermében, a Pipacsban tartották meg a 2022. évi Kisalföldi Persztízs-díj-gálát 2022. november 10-én. 

Idén először ezen az eseményen adtuk át a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kitüntetését is: Pintér-Péntek Imre kamarai elnöktől „A megye gazdaságáért” díjat az Audi Hungaria Zrt. képviseletében a cég személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Németh Kinga és Nagy György, az üzemi tanács elnöke vehette át a Pro Bono Program megvalósításáért. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Audi Hungariával közösen szervezte meg a Pro Bono Programot, aminek keretein belül a vállalat munkatársai térítésmentesen látogatható szakmai előadásokon osztották meg tudásukat és tapasztalatukat a régió kis- és középvállalkozásaival.vehette át 

A Kamarai Presztízs Életműdíjat Borsodi László és Borsodi Lászlóné Piroska, a Borsodi Műhely Kft. alapítói kapták.

Az Év mezőgazdaságáért-díjat Nagy István agrárminiszter, országgyűlési képviselő kapta. Az Év kisvállalkozása a Vatam Hungária Bau Kft. lett, a díjat ügyvezető igazgatója, Varga Tamás vette át. Az Év vállalkozása a huszonöt éves West Hungária Bau Kft. lett, az építőipari csoport főtulajdonosa, Paár Attila kapta a plakettet. Az Év innovációs díját a Verarbeiten Pausits Kft. érdemelte ki, a színpadra Pausits Imre tulajdonos ügyvezető és Pausits Valér ügyvezető helyettes lépett. A díjat a tulajdonos nemrégiben elhunyt feleségének ajánlották. A Presztízs-Díjasok Társaságának díját a Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium három oktatója: Kovácsné Gyarmathy Csilla, Krausz Miklós és Szebényi Zsolt kapták. Az Év üzletembere dr. Szeredi Ádám lett.
A látványos ünnepségen fellépett a Győri Balett, Váray László és barátai valamint a Jávorkai testvérek.

 

Az Oxygen Media díjátadóról szóló híradását ITT tekintheti meg. 


Tavaly megújult kamaránk arculata. Ez a munka folytatódott: a kamara legnívósabb elismerését, "A megye gazdaságáért" díjat idén először a patinás Kisalföldi Presztízs-díj-gálán adtuk át, s új formát is álmodott neki a Hefter Galéria és Stúdió.
A díj, amelyet idén az Audi Hungári Zrt. nyert el, egy egyedi, üveg kisplasztika, amely a kamara új arculatával, de saját formájával, fény és színátmeneteivel közvetíti az egységet és a számunkra fontos értékeket: a befektetett munka minőségét és a szakma szeretetét.
Ennek szellemében készült el díj, amelynek anyaga: homokfúvott, savmart antik üveg, valamint festett, ragasztott csiszolt és polírozott síküveg.
Csodás alkotás született, köszönjük a pannonhalmi Hefter Galéria és Stúdiónak, hogy megálmodta és üvegbe "zárta" ezt a kamarai elismerést!
A stúdió nevéhez kötődik több köztéri alkotás is, mint például a győri Szódásüveg csobogó, a Pannonhalma főterén található Pannon Történet térplasztika és a győri nádorvárosi köztemetőben látható Lélek Kapu. Büszkék vagyunk arra, hogy a kamarai elismerés is igazi "Hefter-mű"!
A stúdiót több mint 40 éve alapította Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész. A galéria 2006-tól állandó bemutatkozási lehetőséget biztosít a hazai és külföldi üvegművészek számára. A galéria és a stúdió ma már családi vállalkozásként működik, melyet Hefter Brúnó vezet.


Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png