Rendezvények

Rendezvények

Építőipari tájékoztató fórum

Az Ipari tagozat október 13-án fórumot tart az építőipari ágazatban működő vállalkozások számára, melyen a gazdasági helyzetből adódó kérdésekkel foglalkozunk.

Tovább

II. Győri klíma EXPO az MVM Energiájával

Idén 3 naposra bővült a Győri klíma EXPO, szeptember 30. – október 2.között rendezik meg a programot az Olimpiai Sportparkban.

Tovább

Országos Vállalkozói Mentorprogram – Vállalkozz Fenntarthatóan!

A Vállalkozz fenntarthatóan! program eseményei szeptemberben is folytatódnak Győrben.

Tovább

Átalányadózás általános szabályai 2022.

Konzultációs lehetőséggel bővített rendezvény a NAV tolmácsolásában 2022. szeptember 28-án. A rendezvény eladója Szabó Gábor, a Bács-Kiskun Megyei NAV Tájékoztatási Osztály adószakértője. 

Tovább

Munkaügyek Világa Klub – 2022. szeptember 29.

A szeptemberi Munkaügyek Világa Klub fókuszában: Munkaügyi ellenőrzések a gyakorlatban és minden, amit a számfejtésről érdemes tudni.

Tovább

World Skills és EuroSkills Oktatók tájékoztatója

A WorldSkills Hungary programban a pedagógusok kulcsfontosságú szerepet töltenek be a fiatalok motiválásában – Vegyen részt az Oktatók tájékoztatóján!

Tovább

Folytatódik a Nyugati Kapu Klub üzleti találkozója

Szeptember 29-én tartja soron következő találkozóját a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közössége.

Tovább

2022-es PÉNZÜGYI NAPOK – MAGYARORSZÁG

Érdeklik az EU-s finanszírozási programok? Regisztráljon a szeptember 28-ai, "2022-es PÉNZÜGYI NAPOK – MAGYARORSZÁG" eseményre és tájékozódjon első kézből! 

Tovább

Nyelvek Európai Napja

2022-ben, az ifjúság európai évében a fiatalok karriertervezése, karrierépítése áll a szeptember 28-ai verseny középpontjában.


Tovább

A feldolgozóipar európai vezetői és digitális átalakítói – konferencia és B2B Budapesten

Az október 19-i rendezvényen finanszírozási lehetőségeket és sikertörténeteket mutatnak be, és kapcsolatépítésre is lehetőség lesz.

 

 

Tovább

Match4Industry Business Matching Event 2022

Már lehet jelentkezni a Match4Industry Business Matching Event programjára, amelyet Kocaeliben rendeznek meg, 2022. november 29-30-án.

Tovább

INNOFORM®2022 – Nemzetközi konferencia és üzletember-találkozó

A szeptember 28-29-ei "INNOFORM®2022 – Kiállítás, nemzetközi konferencia és üzletember-találkozót" hibrid módon szervezik meg, online is lehet csatlakozni.  

Tovább

Üzleti delegáció Vietnámba az MKIK szervezésében

Az üzleti delegáció célja az üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a vállalkozók közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, a már meglévő kapcsolatok elmélyítése.

 

Tovább

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök