Hírlevél

Tájékoztató fórum az elhelyezkedést segítő bérjellegű támogatásokról 08.13.

Az online tájékoztató fórum keretében a vállalkozások működését segítő jelenleg elérhető bérjellegű támogatások (TOP-6.8.2.-16 pályázat, GINOP 5.1.1. és 5.2.1. pályázatok, Széchenyi Kártya konstrukció bértámogatási elemei) részleteit mutatjuk be érdeklődőinknek.

Tovább

Előadás július 16-án az online számlaadat-szolgáltatásokról és TB változásokról

A program keretében bővebb információt kaphat arról, hogy már nem csak a 100 ezer forintot meghaladó számlákról, hanem értékhatártól függetlenül minden magyar adóalany részére kiállított számláról adatot kell majd szolgáltatni Az előadás alkalmával a 2020. július 1-től hatályba lépő legfontosabb TB szabályokról is tájékozódhat.

Tovább

Külgazdasági Kitekintő – Aktualitások Olaszországból

Nyári webinár sorozatunk második részében Olaszország lesz főszerepben. A kamara Enterprise Europe Network irodája ezúttal is hasznos információkat kínál a külpiacon érdekelt vállalkozásoknak.

Tovább

New Generation Klub – A félév esszenciája, folytassuk együtt!

A New Generation Klub személyes összejövetelén összegezzük az elmúlt időszakban feldolgozott témákat és áttekintjük, hogy milyen új módszerek lehetnek segítségünkre a vállalkozásaink hatékony működtetésében. Jelentkezés ITT!

Tovább

Online számlaadat-szolgáltatás 2020. július 1-től hatályos szabályai

Előadásunk keretében bővebb információt kaphat arról, hogy már nem csak a 100 ezer forintot meghaladó számlákról, hanem értékhatártól függetlenül minden magyar adóalany részére kiállított számláról adatot kell majd szolgáltatni.

Tovább

Külgazdasági Kitekintő – Aktualitások Ausztriából

A GYMSM KIK Enterprise Europe Network irodája online webinár sorozatot szervez a nyár során. A sorozat elsőként Ausztriát helyezi középpontba. Tartson velünk június 17-én!

Tovább

"Újra együtt!" – Újra élő KKV Klub a kamarában!

Témánk az újraindulás, a vírushelyzet miatti leállás után a folyamatok újragondolása, a tapasztalatok összegzése és előretekintés a jövőbe. Találkozzunk június 18-án, csütörtökön 16:00 órától a kamara felszíni parkolójában! Jelentkezés ITT!

Tovább

Folytatódik a Segítő Szakemberek Klubja

A Segítő Szakemberek Klubja keretében megrendezendő, virtuális szakmai találkozó során "Lelkünk és a rendkívüli helyzetek" címmel, szakértők segítségével a Covid-19 hatására megváltozott körülményekről beszélgetünk. Jelentkezés ITT!

Tovább

Alkalmazkodásról, kezdeményező vállalkozói magatartásról a virtuális KKV Klubban

A KKV Klub következő virtuális rendezvényén alkalmazkodásról, kezdeményező vállalkozói magatartásról, a lehetőségek felismeréséről és alkalmazásáról osztunk meg tippeket, javaslatokat, konkrét megoldásokat. Jelentkezés ITT!

Tovább

Követeléskezelés, kintlévőségek behajtása az online KKV klubban

A KKV Klub május 19-i, virtuális rendezvényének témája: "Én tartozom, Te tartozol, Ő tartozik, Mi tartozunk", vagyis a követeléskezelésben és a kintlévőségek behajtásában rejlő lehetőségek.

Tovább

Online turisztikai kerekasztal-beszélgetés

A kamara Turisztikai Szakmai Osztálya, május 19-én online kerekasztal-beszélgetést szervez, melynek keretében a tagvállalatok tapasztalatot cserélhetnek, javaslatokat tehetnek egymásnak az ágazat újraindulásához és fellendítéséhez.

Tovább
Változáskezelés

Válság okozta változáskezelés – Precedens nélküli idők

Változáskezelés

Virtuális előadás Reinhardt Éva közreműködésével az Ipari Tagozat szervezésében május 28-án.
A válság kezelése az üzleti élet része. A mai vállalkozások legfontosabb túlélő képességét a változás felismerése és a hozzá való alkalmazkodás jelenti.

Tovább

KKV Klub a csökkentett munkaidőre igényelhető támogatás adminisztrációs folyamatáról

A virtuális KKV klub soron következő rendezvényén gyakorlati tanácsokat adunk a csökkentett munkaidőre járó bértámogatás és a K+F támogatás igénylésének adminisztrációs folyamatáról. Tartsanak velünk! Jelentkezés ITT!

Tovább

A Széchenyi Kártya Program új kedvezményes hiteleiről a virtuális KKV Klubban

A Szolgáltatási Tagozat nevében szíves figyelmébe ajánljuk a KKV Klub következő virtuális rendezvényét, melynek keretében a Széchenyi Kártya Program négy, újonnan kifejlesztett kedvezményes kamatozású hiteltermékét mutatjuk be. Jelentkezés ITT!

Tovább

Hogyan változik a munkavállalók képzése? Online konferencia a képzési rendszer átalakulásáról

A május 7-én megrendezésre kerülő online konferencia középpontján a felnőttképzés változásai és a képzési rendszer átalakulásának kérdései állnak.

Tovább
Generációváltás

Generációváltás és digitalizáció

Generációváltás sikertényezőinek bemutatása online konferencia keretében, május 21-én. 

Generációváltás

Tovább

A virtuális KKV Klub vendége Győrfi Pál és Dr. Kiss Imre megyei tisztifőorvos

Annak érdekében, hogy a gazdaság újraindulása esetén a vállalkozások sikerrel vegyék az akadályokat és valóban mindent megtegyenek a munkavállalóik egészségvédelme érdekében Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője és Dr. Kiss Imre Megyei Tisztifőorvos ismertetik a legfontosabb egészségvédelmi tudnivalókat. Regisztráció ITT!

Tovább

Hatékony marketingeszközök karantén idején és a legfontosabb finanszírozási tudnivalók

A New Generation Klub virtuális összejövetelén azokat a hatékony marketingeszközöket és finanszírozási tudnivalókat helyezzük a középpontba, melyek a COVID-19 miatt megváltozott gazdasági környezetben is elengedhetetlenek a vállalkozások sikeres újraindításához és további működéséhez. Jelentkezés ITT!

Tovább

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök