Hírlevél

ÉMSZ

Fókuszban a tetőépítés és szigetelés

Szakmai továbbképzés építészeknek és kivitelzőknek.

ÉMSZ

Tovább
Contact-Contract

„CONTACT-CONTRACT 2020” – Online B2B mérnököknek!

A "Contact-Contract" virtuális platformján minden kulcsfontosságú mérnöki és elektronikai ipari terület képviselteti magát.

Contact-Contract

Tovább

ONLINE kreditpontos előadás a Könyvelői Klubban- ÚJ IDŐPONT!

Szeretettel várjuk a könyvelő szakma képviselőit 2020. október 5-én egy online szakmai előadásra, melynek keretében érdeklődőink az alábbi témával ismerkedhetnek meg: A 2020. évi hatályos társadalombiztosítási szabályok kiemelten a 2019-ben kihirdetett változásokkal. Előadó: dr. Radics Zsuzsanna Gabriella közgazdasági szakokleveles jogász.

Tovább

Ballagási Kiállítás 2020 - ONline

A kamara Kereskedelmi Tagozata 2020 szeptemberében rendhagyó módon szervezi meg a Ballagási Kiállítást. Az oldalt folyamatosan frissítjük! Tartsatok velünk!

 

Tovább

Otthonába visszük a kenyérfesztivált és a kézműves találkozót!

Élő bejelentkezések, érdekességek, nyereményjátékok színesítik az ONLINE XVIII. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozót szeptember 6-tól.

Tovább
IFMechatronics2020

Nemzetközi Mechatronikai Fórum 2020

Rendhagyó módon idén online B2B lehetőséggel is!

IFMechatronics2020

Tovább

Hatékonyságmérésről a New Generation Klubban

Áttekintjük a hatékonyságnövelés eszközeit és azokat a mérési módszereket, melyek segítségünkre lehetnek a vállalkozásaink hatékony működtetésében.

Tovább

Munkaügyek világa – közkívánatra!

A munkaügyi hatóság gyakorlata a járvány évében: értelmezés, tanácsok, ellenőrzés. Változások 2020. július 1-től.

Tovább

Kamarai Szalon – szeptemberi vendégünk Görög Ibolya!

Figyelem! A rendezvény létszámkerete betelt! Köszönjük megtisztelő érdeklődésüket!

Tovább
MentaWarmUp

IVSZ MENTA Warmup 2020 – Jelen a jövő munkaerőpiaca!

A 2020-as MENTA konferenciát szeptember 22-én a MENTA Warmup: Jelen a jövő munkaerőpiaca! című ingyenes társrendezvény vezeti fel, ahol a munkaerőpiaccal kapcsolatos legaktuálisabb kihívásokról fognak beszélgetni meghívott szakértők és egy közös gondolkodás segítségével.

MentaWarmUp

Tovább
Védjegyprogram 5 év

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy MEGÚJÍTÁSÁRA 2021

Legyen továbbra is a kamara üzleti közösségének tagja, újítsa meg a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegyet, amely szakmai, fejlődési és üzleti lehetőség egyaránt!

 

Védjegyprogram 5 év

Tovább

Startup Szerda – Rooftop Party 3.0 Mobilis

Olyan előadók látogatnak el a rendezvényre, mint Oliver Csendes (Zero21, ex-pioneers) és Antal Karolyi (Hungarian Business Angel Network elnöke).

Tovább

HR FEST – Lupa Beach

A HR FEST szervező csapata 2020. szeptember 3-án a Lupa Beach-re várja a HR szakma képviselőit. Változatos témák, sokféle kérdés és még több tudás várja a szakembereket egy helyen, ahol a résztvevők számtalan izgalmas témáról tanulhatnak! A vállalati HR képviselői számára a rendezvény térítésmentes. Bővebben az eseményről ITT!

Tovább

Tájékoztató fórum az elhelyezkedést segítő bérjellegű támogatásokról 08.13.

Az online tájékoztató fórum keretében a vállalkozások működését segítő jelenleg elérhető bérjellegű támogatások (TOP-6.8.2.-16 pályázat, GINOP 5.1.1. és 5.2.1. pályázatok, Széchenyi Kártya konstrukció bértámogatási elemei) részleteit mutatjuk be érdeklődőinknek.

Tovább

Pályázati felhívás a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő címre!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kétfordulós pályázatot hirdet a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő cím elnyerésére.

Tovább

Előadás július 16-án az online számlaadat-szolgáltatásokról és TB változásokról

A program keretében bővebb információt kaphat arról, hogy már nem csak a 100 ezer forintot meghaladó számlákról, hanem értékhatártól függetlenül minden magyar adóalany részére kiállított számláról adatot kell majd szolgáltatni Az előadás alkalmával a 2020. július 1-től hatályba lépő legfontosabb TB szabályokról is tájékozódhat.

Tovább

Külgazdasági Kitekintő – Aktualitások Olaszországból

Nyári webinár sorozatunk második részében Olaszország lesz főszerepben. A kamara Enterprise Europe Network irodája ezúttal is hasznos információkat kínál a külpiacon érdekelt vállalkozásoknak.

Tovább

New Generation Klub – A félév esszenciája, folytassuk együtt!

A New Generation Klub személyes összejövetelén összegezzük az elmúlt időszakban feldolgozott témákat és áttekintjük, hogy milyen új módszerek lehetnek segítségünkre a vállalkozásaink hatékony működtetésében. Jelentkezés ITT!

Tovább

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök