Hírlevél

Minden, amit az adatbiztonságról tudni érdemes

A New Generation Klub idei utolsó összejövetelén az adatbiztonság kérdéskörét járjuk körül. Tartson velünk december 1-én és szerezzen információt első kézből! 

Tovább

Adóváltozások 2022-ben és év végi szakképzési teendők

2021. december 6-án folytatódik a „Szakmai műhelymunka könyvelőknek” a kamarában. A téma a jövő évi adóváltozások, a szakképzési teendők és az éves bevallás lezárása lesz.

Tovább

Német-magyar EUREKA „Pályázók napja” és partnerkereső rendezvény

A német-magyar EUREKA pályázathoz kapnak segítséget a "Pályázók napja" résztvevői. A programhoz online partnerkereső rendezvény is kapcsolódik. 

Tovább

Vojdovinai Nemzetközi Üzleti Fórum

November 25-től mintegy két héten át tartanak majd az online szerbiai üzleti fórum B2B-megbeszélései. Olyan magyar cégeket is várnak, akiket érdekel a szerb befektetési környezet.

Tovább

Export Partnerships 2021 - Moldáv virtuális üzletember találkozó

A november 24-26. közötti megrendezett Export Partnership 2021 programja kitűnő lehetőség a moldovai üzleti kapcsolatok fejlesztésére. Regisztráljon Ön is!

Tovább

KKV-nak szóló kedvezményes hitelkonstrukció

A KKV Klub november 22-ei rendezvényén a kiemelten kedvező feltételű Széchenyi Lízing GO! konstrukciót mutatjuk be a kamarában.

 

Tovább

Számviteli törvény változásai és az elhatárolások esetei

Az előadáson a számviteli törvény változásait ismerhetik meg érdeklődőink a 2020. évi CXVIII. tv. alapján, illetve az időbeli elhatárolások általános és specifikus eseteit.

Tovább

Aktuális pályázati információk kkv-k számára

A kamara Nemzetközi és Innovációs Osztálya és Szolgáltatási Tagozata a KKV KLUB soron következő rendezvényén aktuális pályázati információkat osztunk meg érdeklődőinkkel. 

Tovább

Társasházkezelők Klubja

A Társasházkezelők Klubja november 14-ei összejövetelén a napelemes rendszerek előnyeit és kézzel fogható megtakarítási lehetőségeit mutatjuk be érdeklődőinknek. Jelentkezés ITT!

Tovább

Kapcsolatépítő workshop – Új belépő tagok fóruma

Kamaránk számára rendkívül fontos, hogy önkéntes tagságukból a lehető legtöbbet profitálják tagvállalataink. Kapcsolatépítő workshop november 25-én!

Tovább

"Győr a haza szolgálatában" konferencia

Győr ipartörténete kerül fókuszba egészen az 1940-es évekig visszamenően a november 11-ei, "Győr a haza szolgálatában" konferencián.

Tovább

FÉRFI vagyok a vállalkozó NŐK között – pódiumbeszélgetés

A Kereskedelmi Tagozat Tudatos Vezetők Klubja pódiumbeszélgetést szervez "FÉRFI vagyok a vállalkozó NŐK között" címmel november 24-én.

Tovább

A bajor autóipar fejlődése és jövőbeli tendenciái

Az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás szakmai fórumán személyesen is részt vehet, de akár online is becsatlakozhat a programba.

Tovább

A Forbes Győrbe látogat!

A Forbes üzleti eseménye mozgósítja a régió üzleti közegét. A program célja, hogy a helyi üzleti élet szereplői személyesen is megismerkedhessenek, új kapcsolatokat köthessenek.

Tovább

Online szemináriumok a Brexit utáni gazdasági helyzetről

Érdekli a Brexit utáni gazdasági helyzet? Tudjon meg mindent első kézből – vegyen részt a brit kormány angol nyelvű, ingyenes szemináriumain, november 8-9-én!

Tovább

Prevenciós és Vagyonvédelmi Konferencia

A november 4-i esemény központi témája az újratervezés, kiemelt előadója dr. Csernus Imre pszichiáter.

Tovább

New Generation Klub - A nemzetközi piacralépés lehetőségei

A november 3-i találkozón a nemzetközi piacralépés esélyei és lehetőségei kerülnek fókuszba, valamint a nemzetközi partnerkeresést segítő módszerek.

Tovább

Tájékoztatás a vendéglátó üzletek és a turisztikai attrakció üzemeltetőinek

Az üzemeltetők az NTAK-ba történő regisztrációt 2021. november 1. napjával kötelesek megkezdeni.

Tovább

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök