Hírlevél

Követeléskezelés, kintlévőségek behajtása az online KKV klubban

A KKV Klub május 19-i, virtuális rendezvényének témája: "Én tartozom, Te tartozol, Ő tartozik, Mi tartozunk", vagyis a követeléskezelésben és a kintlévőségek behajtásában rejlő lehetőségek.

Tovább

Online turisztikai kerekasztal-beszélgetés

A kamara Turisztikai Szakmai Osztálya, május 19-én online kerekasztal-beszélgetést szervez, melynek keretében a tagvállalatok tapasztalatot cserélhetnek, javaslatokat tehetnek egymásnak az ágazat újraindulásához és fellendítéséhez.

Tovább

KKV Klub a csökkentett munkaidőre igényelhető támogatás adminisztrációs folyamatáról

A virtuális KKV klub soron következő rendezvényén gyakorlati tanácsokat adunk a csökkentett munkaidőre járó bértámogatás és a K+F támogatás igénylésének adminisztrációs folyamatáról. Tartsanak velünk! Jelentkezés ITT!

Tovább

A Széchenyi Kártya Program új kedvezményes hiteleiről a virtuális KKV Klubban

A Szolgáltatási Tagozat nevében szíves figyelmébe ajánljuk a KKV Klub következő virtuális rendezvényét, melynek keretében a Széchenyi Kártya Program négy, újonnan kifejlesztett kedvezményes kamatozású hiteltermékét mutatjuk be. Jelentkezés ITT!

Tovább

Hogyan változik a munkavállalók képzése? Online konferencia a képzési rendszer átalakulásáról

A május 7-én megrendezésre kerülő online konferencia középpontján a felnőttképzés változásai és a képzési rendszer átalakulásának kérdései állnak.

Tovább
Generációváltás

Generációváltás és digitalizáció

Generációváltás sikertényezőinek bemutatása online konferencia keretében, május 21-én. 

Generációváltás

Tovább

A virtuális KKV Klub vendége Győrfi Pál és Dr. Kiss Imre megyei tisztifőorvos

Annak érdekében, hogy a gazdaság újraindulása esetén a vállalkozások sikerrel vegyék az akadályokat és valóban mindent megtegyenek a munkavállalóik egészségvédelme érdekében Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője és Dr. Kiss Imre Megyei Tisztifőorvos ismertetik a legfontosabb egészségvédelmi tudnivalókat. Regisztráció ITT!

Tovább

Hatékony marketingeszközök karantén idején és a legfontosabb finanszírozási tudnivalók

A New Generation Klub virtuális összejövetelén azokat a hatékony marketingeszközöket és finanszírozási tudnivalókat helyezzük a középpontba, melyek a COVID-19 miatt megváltozott gazdasági környezetben is elengedhetetlenek a vállalkozások sikeres újraindításához és további működéséhez. Jelentkezés ITT!

Tovább

Virtuális KKÁVÉ – A gazdaságvédelmi mentőcsomag munkajogi vonatkozásai

Meghívott vendégünk a PricewaterhouseCoopers Legal szakértője, aki a kormány által kihirdetett intézkedések munkajogi vonatkozásait mutatja be érdeklődőinknek. A rendezvényen a részvétel téritésmentes! Tartsanak velünk! Jelentkezés ITT!

Tovább

Virtuális KKÁVÉ – Szakértőkkel elemezzük a bevezetett gazdaságvédelmi intézkedéseket

A KKV Klub virtuális eseménysorozatának következő találkozójára április 9-én 14:00–15:00 óra között kerül sor.

Tovább
KKV Klub

Virtuális KKÁVÉ – A KKV Klub új kiadása a vírushelyzet kezelésére

A KKV Klub heti rendszerességű virtuális programjain válságkezeléssel összefüggő információkat nyújtunk, segítünk eligazodni az új jogszabályi környezetben, hasznos tanácsokat adunk a vállalkozások újraindulásához a megváltozott gazdasági környezetben.

KKV Klub

Tovább

FEMskill projekt: workshop elhalasztva!!!

Ausztriában eisenstadti és oberpullendorfi központtal, Magyarországon győri központtal elindult a FEMskill projekthez mentorként vagy mentoráltként csatlakozni kívánók jelentkezésének fogadása.

Tovább
logó

BRANDING Mentoring – Várjuk a márkaépítés iránt érdeklődő vállalkozások jelentkezését!

Ha nyitott a márkaépítés kérdésében, de nem tudja, merre induljon el, vagy ha már elindult a márkaépítés rögös útján és szívesen fogadna iránymutatást, csatlakozzon programunkhoz!

logó

Tovább
Első Győri Zöld Expo

Első Győri Zöld Expo – Kiállítói információk

IDŐPONTVÁLTOZÁS! – A kétnapos rendezvény az energiahatékonyság fontosságára és szemléletváltásra irányítja a gazdasági élet szereplőinek és a megye lakosságának figyelmét.

Első Győri Zöld Expo

Tovább
dokumentum

Szerződéskötéshez kapcsolódó tárgyalások osztrák vagy német vállalkozókkal

Magyarország Bécsi Nagykövetségének Külgazdasági Irodája Szerződéskötéshez kapcsolódó tárgyalások osztrák vagy német vállalkozókkal címmel rendezvényt szervez.

dokumentum

Tovább

Nőnap a kamarában - BETELT!

Köszönjük a regisztrációkat. Szeretettel várjuk azokat a vállalkozó hölgyeket, akik előzetesen feliratkoztak rendezvényünkre!

Tovább
fesztivál

Böllérmáj Fesztivál – Találkozzunk és beszélgessünk vállalkozásáról, a kamarai szolgáltatásokról!

Találkozzon a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselőivel a VI. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon február 22-én és ismerje meg kamarai szolgáltatásainkat!

fesztivál

Tovább
OKIRKapu

Konferencia a környezetvédelmi adatszolgáltatásról

Elkészült és 2020. január 1-től működésbe lépett az OKIRKapu, ami ugyan az OKIR eddigi rendszerére épül, de mind tartalmilag, mind az adatszolgáltatás módjában jelentős változásokhoz kell az eddigi adat-nyilvántartási és -szolgáltatási céges rendszereknek is igazodniuk.

OKIRKapu

Tovább

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök