Vállalkozás

követválasztás

Újra Követeket választott az Enterprise Europe Network

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Enterprise Europe Network iroda Követe Kolonics Péter, az Euro-Tools Hungary Kft. irodavezetője lett. Köszönjük, hogy segít eljuttatni az EEN hírét további vállalkozókhoz!

követválasztás

Tovább olvasom
ökológiai lábnyom

Mekkora lábon él a vállalkozása? Számolja ki ezzel a kalkulátorral!

A hazai kis- és középvállalkozások igényeire szabott online ökológiai lábnyom kalkulátorral ingyenesen kiszámíthatja vállalkozása környezetterhelését.

ökológiai lábnyom

Tovább olvasom
dr. Konczosné prof. dr. Szombathelyi Márta

Családi vállalkozásoknak segít a győri egyetem

Olyan hallgatók jelentkezését várja a Széchenyi István Egyetemen dr. Konczosné prof. dr. Szombathelyi Márta, akiknek a famíliájában családi vállalkozás működik, amelyben idővel akár ők is vezetői feladatokat tölthetnek be.

dr. Konczosné prof. dr. Szombathelyi Márta

Tovább olvasom
logó

Szigetköz Expo májusban – Kiállítók jelentkezését várják

Szigetköz Expo néven egy új rendezvényt indít útjára Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a Flesch Károly Nonprofit Kft. szervezésében.

logó

Tovább olvasom
startup szerda

„Minden sikeres márka mögött van egy cél” – Startup Szerda 2020/1

Százötven résztvevővel, meglepetésprodukcióval, négy izgalmas előadással, panelbeszélgetéssel és kötetlen hangulatú kapcsolatépítéssel startolt el február 5-én az idei első Startup Szerda.

startup szerda

Tovább olvasom
üzletember

Ekkora exportbővülésre számítanak a kkv-k

Az exporttevékenységet folytató európai kkv-k több mint fele nagyobb forgalomra, közel harmaduk foglalkoztatás-bővülésre, minden második cég pedig piaci részesedésének növekedésére számít.

üzletember

Tovább olvasom
mentorprogram

Lehet még jelentkezni az ingyenes Személyes Vállalkozói Mentorprogramba

A programba három vállalkozói csoportból vár lehetséges mentoráltakat a SEED Alapítvány: a női vállalkozók, a 35 év alatti fiatal vállalkozók és a generációváltás előtt álló családi vállalkozások köréből.

mentorprogram

Tovább olvasom
INSPMIHAS2020

Malajziai élelmiszer és kozmetikai kiállítás és B2B

Idén újra megrendezésre kerül az INSP MIHAS beszerzői program.

INSPMIHAS2020

Tovább olvasom
export

Exportfejlesztési Pályázati Program

Megjelent a Külgazdasági és Külügyminisztérium által kezelt, 200 millió forint keretösszegű pályázati felhívás a hazai kis- és közepes vállalkozások külpiaci tevékenységének előmozdítása érdekében.

export

Tovább olvasom
gyakornok

Új gyakornoki program – GINOP-5.2.4-19

A program bér- és járuléktámogatást nyújt a vállalkozások számára új státusz betöltését eredményező foglalkoztatás esetén. Olvassa el a részleteket és regisztráljon ingyenes pályázati tanácsadásra, melyet a Széchenyi Programiroda munkatársai tartanak kamaránkban!

gyakornok

Tovább olvasom

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png