Hírek

Hírek

A Graboplast Zrt. Innovációs Díjat nyert különleges padlóburkolatával

A Graboplast Padlógyártó Zrt. nyerte el a 29. Innovációs Nagydíj Pályázaton a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs Díját.

Tovább

A SZE hallgatói is segítik Budapest legnagyobb egészségügyi fejlesztését

A győri egyetem öt hallgatója részt vehet az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő tervezésében, amelyet a TSPC Csoport vállalt.

Tovább

Változik az élelmiszerekkel érintkező anyagok bejelentési kötelezettsége

2021. július 1-től már nemcsak a csomagolóanyagok, hanem minden élelmiszerrel érintkezésbe kerülő anyag és tárgy gyártójának be kell jelentenie magát.

Tovább

Pályázzon az Ön vállalkozása is az „Év Felelős Foglalkoztatója 2021" címre

A Felelős Foglalkoztatói címen túl, a kamara 2021-ben is képzési különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot.

Tovább

Segítse Ön is a jegybank felmérését!

A jegybank havonta felméri a vállalati konjunktúrát. Pár percet vesz igénybe a kérdőív, töltse ki Ön is!

Tovább

Célegyenesben a térség gazdaságfejlesztési terve

Mintegy 70 megbeszélésen vannak túl kamaránk gazdaságfejlesztési munkacsoportjai. Javaslataik alapján készülhet el a térség gazdaságfejlesztési terve.

Tovább

Támogassa Ön is a RETRO Véradást!

A Győri Vérellátó Szolgálat szponzorok jelentkezését várja nagysikerű RETRO Véradására!

Tovább

Új módon is lehet jelentkezni informatikai képzési területre

A hallgató vagy volt hallgató kérheti felvételét informatika képzési területen meghirdetett olyan szakra, amelyen min. 30 beszámítható kreditponttal rendelkezik.

Tovább

Gazdasági Tájékoztató – 2021. június

A hazai vállalkozások pénzügyi helyzetének percepcióját és a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak mérséklését célzó állami intézkedésekben való részesedését vizsgálta az MKIK GVI elemzésében.

Tovább

Bányajáradék a építőanyagok drasztikus áremelkedése ellen

Kiegészítő bányajáradékot vezetnek be egyes anyagok bányászata esetében. Így lépnek fel az építőanyagárak drasztikus megemelkedése ellen.

Tovább

Vállalati pandémiás jógyakorlatok felmérése

Online kérdőív méri fel a vállalati pandémiás jógyakorlatokat. Tötse ki Ön is, hogy egy esetleges 4. hullámban megakadályozhassuk a járvány terjedését.

Tovább

Exkluzív PhD-képzés a Széchenyi István Egyetemen

A SZE PhD-képzése a nem akadémiai szektorban dolgozóknak különösen jó lehetőség tudományos fokozat szerzésére. Vegyen részt Ön is a doktori programban!

Tovább

SZÉP-kártya kedvezmények

Meghosszabbították a SZÉP-kártyára szociális hozzájárulási adó mentesen utalható összegek mértékére vonatkozó jogszabályok hatályát.

Tovább

Hat intézkedést jelentettek be a gazdasági élet újraindításáért

A gazdasági élet újraindításáért felelős operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján 6 intézkedést és 5 új Széchenyi-kártya konstrukciót jelentettek be.

Tovább

Július 1-jétől igényelhetők a Széchenyi Újraindítási Hitelek

A hazai kis- és középvállalkozások segítése érdekében az ITM szakmai támogatása mellett 2021. július 1-jétől igényelhető öt új, speciálisan a vállalkozások újraindítását segítő Széchenyi Kártya Konstrukció.

Tovább

Új pályázati időszak, új pályázati programok

Gyorsindulással veszi kezdetét a 2021-27-es uniós pályázati időszak. Megújult a a vállalkozásfejlesztés eszköztára, ismerje meg az új programokat!

Tovább

Meghosszabbítva a "Megváltozott munkaképességű emberek támogatása"

Meghosszabbították a „Megváltozott munkaképességű emberek támogatása” projektet.

Tovább

Szombattól új szabályok, jönnek az enyhítések

Szerda este megjelentek a Magyar Közlönyben az enyhítésről szóló rendeletek, az új szabályok 5,5 millió beoltott után, július 3-án életbe lépnek.

Tovább

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök