Hírek

Hírek

Modern Vállalkozások Programja - Országos Online Konferencia - IT Biztonság július 21-én

Július 21-én, 13 órától először az állami szereplők beszélnek majd a járvány biztonsági vonatkozásairól, tapasztalatokról és jó tanácsokról, majd szakértőink egy kerekasztal-beszélgetés során azt a kérdést járják körbe, hogy milyen hatást gyakorolt a pandémia az IT biztonságra a versenyszféra területén.

Tovább

Új tájékoztatási szolgáltatással segíti a kamara az egyéni vállalkozás indítását és folytatását

Az egyéni vállalkozóról és az egyéni cégről szóló 2009. évi CXV. törvény 3/A. §. (4) bekezdése 2020. július 1-jétől hatályba lépő rendelkezése alapján a gazdasági kamarák tájékoztatási szolgáltatási köre tovább bővül.


Tovább

Nyári diákmunka: a kormány 3 milliárd forintos keretösszeggel indította el a programot

A programban a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulók vehetnek részt, július 1. és augusztus 30. között.

Tovább

A vállalkozásokat segíti az Üzleti SZEmle

Üzleti SZEmle néven új szolgáltatás érhető el a győri Széchenyi István Egyetem honlapján: az intézmény oktatói-kutatói olyan gazdasági témájú publikációk rövid összefoglalóit készítik el, amelyek hasznosak lehetnek a vállalkozók, az üzleti döntéshozók és a fejlesztő munkakörökben dolgozó szakemberek számára.

Tovább

Exportfejlesztési program – Oroszország

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozata közös programot indít az észak-dunántúli vállalkozások exporttevékenységének támogatására.

Tovább

Aktuális üzleti ajánlatok Ausztriából

Friss válogatás a KKV-k számára kínált külföldi üzleti ajánlatokból az Enterprise Europe Network adatbázisából.

Tovább

A HIP már a Széchenyi István Egyetem védjegye lett

Megvalósult célkitűzések, rugalmas csapatok, elégedett cégek, szorosabb ipari kapcsolatok – ez jellemezte leginkább a harmadik Hallgatói Innovációs Projektek (HIP) Programot, amelynek zárókonferenciáját a napokban tartották meg.

Tovább

Iparági trendek a virtuális kiállításon

A XI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár új helyen, a virtuális térben nyitotta meg kapuit 2020. június 17-én. Ezúttal a rendszerint egynapos esemény az online lehetőségek révén hosszabb ideig marad elérhető, így akár többször is megtekinthető a https://innovacioskiallitas.sze.hu honlapon.

Tovább

Szent László - díjat kapott kézműves vállalkozónk

Szabó Karolina Erzsébet a Szent László Napok keretében vehette át díját.

Tovább

Pályázzon Ön is a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerésre!

Ha Ön munkáltatóként tesz azért, hogy a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatási lehetőségei javuljanak és folyamatosan fejleszti az érintettek toborzásával, foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatait, jelölje munkahelyét a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerésre!

Tovább

A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi gazdasági hírek 06.25.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara naprakész tájékoztatója a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő, legfontosabb intézkedésekről és az esetleges áruforgalmi korlátozásokról.

Tovább

Ünnepélyes keretek között zárult a 7. győri Plato program

Inspiráló tudásmegosztással és élményekkel teli évet zárt a kamara Plato 7-es csoportja.

Tovább

VIP rendezvényt szerveztünk a védjegyes vállalkozásoknak

A kamara számára különösen fontosak a védjegyes vállalkozások, ezért egy különleges programot szerveztünk számukra.

Tovább

Új Széchenyi Kártya hitelek - már ELÉRHETŐK!

A Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében a Széchenyi Kártya Programban új hitelkonstrukciókat vehetnek igénybe a vállalkozások.

Tovább

A Forrás Projekt pályázati felhívása

A két korcsoportban meghirdetett pályázati lehetőség közül a 30 év alattiak számára még van lehetőség regisztrációra.

Tovább
SMART2020

Intelligens Gyártási Technológiai üzletember-találkozó

A SPIN (Innovation Business Support Partner), a Basilica of Calabria és az Enterprise Europe Network szervezésében idén november 18-22. között kerül megrendezésre a Brokerage Event @ Smart Manufacturing Matchmaking virtuális B2B.

SMART2020

Tovább

NAV tájékoztatás: Online számlaadat-szolgáltatás 2020. július 1-től

A program keretében a résztvevők bővebb információt kaptak arról, hogy már nem csak a 100 ezer forintot meghaladó számlákról, hanem értékhatártól függetlenül minden magyar adóalany részére kiállított számláról adatot kell majd szolgáltatni.

 

Tovább

A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi gazdasági hírek 06.19.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara naprakész tájékoztatója a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő, legfontosabb intézkedésekről és az esetleges áruforgalmi korlátozásokról.

Tovább

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök