Békéltető Testület

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület Elnöke - a tömeges megbetegedést okozó COVID-19 humánjárvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetre figyelemmel - az alábbiakról tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket:

A békéltető testület működése folyamatos, feladatát továbbra is ellátja.
A békéltető testület a személyes félfogadást
2020. március 12. napjától átmenetileg szünetelteti.

Ügyfeleink részére a +36 96 520-217 hívószámon telefonos ügyfélszolgálatot tartunk kedd és csütörtök 9-12 óra és szerda 13-15 óra között, amely keretében a békéltető testület eljárásáról nyújtunk tájékoztatást. Kérelmeiket és beadványaikat elektronikus levélben és postai úton az alábbi címekre juttathatják el, illetőleg a békéltető testület székhelyén található levelesládába helyezhetik.

Kérjük, amennyiben módjukban áll, szíveskedjenek az elektronikus levelezést előnyben részesíteni!
Az eljárás megindításához a dokumetumtárban (vagy ide kattintva) formanyomtatványt érnek el, amely használatát javasoljuk. »»»

A megindított eljárások írásbeli lefolytatását kezdeményezzük, a meghallgatás mellőzéséhez azonban mindkét fél hozzájárulása esetén van mód, az eljárási rendről az eljárás megindítását követő értesítőben részletes felvilágosítást adunk. Amennyiben az egyik vagy mindkét fél nem járul hozzá az írásbeli eljárás lefolytatásához, a meghallgatásra a későbbiekben – a járványveszély elmúltával – kerülhet csak sor. Az eljárási határidők a békéltető testület működési körén kívüli okból meghosszabbodhatnak.

Tisztelettel:
Dr. Bagoly Beáta
Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület Elnöke


Helyszín:
Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székház

Elérhetőségek:
Email: bekeltetotestulet##kukac##gymskik.hu
Tel.:    +36 96 520-217
Cím:    9021 Győr, Szent István út 10/A

Ügyfélfogadás:
Kedd         09:00-12:00
Szerda      13:00-15:00
Csütörtök  09:00-12:00

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök