Békéltető Testület

Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Békéltető Testület

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Győr-Moson-Sopron Vármegyei Békéltető Testület Elnökeként az alábbiakról tájékoztatom tisztelt ügyfeleinket.

Ügyfeleink részére a +36 96 520-217 hívószámon telefonos ügyfélszolgálatot, ügyfélfogadást tartunk kedd és csütörtök 9-12 óra és szerda 13-15 óra között, amely keretében a békéltető testület eljárásáról nyújtunk tájékoztatást. Személyes tanácsadásra előzetes telefonos időpont egyeztetést követően van mód. Kérelmeiket és beadványaikat az alábbiak szerint juttathatják el a békéltető testület részére:

postai úton: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Győr-Moson-Sopron Vármegyei Békéltető Testület - 9021 Győr, Szent István út 10/a.
elektronikus levélben (e-mailben):  bekelteto.testulet##kukac##gymsmkik.hu
e-papír szolgáltatás útján: témacsoport: békéltető testületi ügyek (GYMSMKIKBT), ügytípus: békéltető testületi eljárás kezdeményezése, eljárással kapcsolatos nyilatkozattétel (GYMSMKIKBT) címzett: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Békéltető Testület
hivatali kapun keresztül: rövid név: GYMSMKIKBT         KRID: 160467115

Az eljárás megindításához a dokumentumtárban (vagy ide kattintva) forma nyomtatványt érnek el, »»»

Kérjük, amennyiben módjukban áll, szíveskedjenek az elektronikus utat és a telefonon történő tájékoztatást előnyben részesíteni!

Tisztelettel:
Dr. Bagoly Beáta
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Békéltető Testület elnöke


Helyszín:
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara székház

Elérhetőségek:
Email: bekelteto.testulet##kukac##gymsmkik.hu
Tel.:    +36 96 520-217
Cím:    9021 Győr, Szent István út 10/A

Honlap: www.bekeltetesgyor.hu

Telefonos tájékoztatás:
Kedd         13:00-15:00
Csütörtök  13:00-15:00

Személyes ügyfélfogadás csak előzetes időpontegyeztetést követően lehetséges.

Az Fgy.tv. 36/B. §-a szerint a Békéltető Testület közzéteszi annak a vállalkozásnak a nevét, székhelyét és az eljárással érintett tevékenysége megjelölését, amely törvényben foglalt felszólítás ellenére nem tett az ügy érdemére vonatkozó nyilatkozatot és a kitűzött meghallgatáson nem jelent meg, ilyen módon megakadályozva az egyezség létrehozását. Kattintson IDE és tekintse meg a listát!

Az Fgy.tv. 36. § (1) bek.-e szerint, ha a vállalkozás a tanács ajánlásának nem tesz eleget, a Békéltető Testület - a fogyasztó nevének megjelölése nélkül - a jogvita tartalmának rövid leírását és az eljárás eredményét - legkorábban az ajánlásnak a vállalkozás részére történt kézbesítésétől számított hatvan nap elteltével - nyilvánosságra hozza. Kattintson IDE és tekintse meg a listát!

Megújította a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok kiszűrését célzó együttműködési megállapodását az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Részletekért kattintson IDE!

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Békéltető Testület 2020. évi tevékenységről összefoglaló készült. A tájékoztatót ITT megtekintheti. 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png