„Pro Bono program” az Audi Hungaria és a kamara együttműködésében

A tudástranszferre épülő kezdeményezésre a régió kis- és középvállalkozásainak jelentkezését várjuk!

Az Audi Hungaria mint a régió és az ország egyik legnagyobb ipari termelővállalata fennállásának 28 évében munkatársaival komoly szakmai tapasztalatot és tudást halmozott fel. Pénzügyi szerepvállalásuk (szponzoráció és adományozás) mellett ebből a hatalmas tudásalapú tőkéből a régió kis- és középvállalkozásainak átadva, az Audi munkatársai hozzájárulnak a térség és az egyes szereplők gazdasági sikeréhez, fejlődéséhez.
„A kamara feladata, hogy olyan gazdasági környezetet teremtsen a megyében, ahol a kis- és középvállalkozások és a nagyvállalatok is megtalálják a számukra fontos irányokat és lehetőségeket. Egy nagyvállalatnak ilyen plusz lehet, ha a tudásának és gyakorlatának átadásával segíti a kisebb cégeket, míg egy kisvállalkozásnak, de akár egy közepes méretű cégnek is kiváló tanulási lehetőség a nagyobbtól, hatékonyabban vagy szervezettebben működő vállalattól tanulni. A program fontos eleme, hogy a résztvevő KKV vezetők nemcsak hallgatják az Audi Hungaria előadásait, hanem kérdezz-felelek módon konzultálnak, megosztják egymással kérdéseiket és egyedi tapasztalataikat” - Pintér-Péntek Imre elnök, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A programsorozat előadásait folyamatosan bővítjük. Regisztrációra jelenleg az alább felsorolt témában van lehetőség!

Következő előadás:

Előadás címe: Iparági átalakulás: a belsőégésű motoroktól az elektromos meghajtásokig / Transformation vom Verbrenner zum E-Antrieb ONLINE!
Témakör:
Produkt-und Prozesstransformation
Előadás főbb tartalmi elemei: A belsőégésű motorok jelenlegi helyzete / Ausgangssituation Verbrenner; Új termékek az elektromos meghajtások gyártásában / Neue Produkte im Rahmen E-Motor Herstellung; Gyártási folyamatok változásai / Auswirkung auf Prozessabläufe; Változás a munkatársak kvalifikációjában / Auswirkung auf die Mitarbeitenden
Qualifikationskonzepte
Előadó: Robert Buttenhauser – Igazgatósági tag, Motorgyártás/Járműhajtások
Időpont: 2022. május 27. (péntek) 09:30-11:00
Regisztráció ITT!

A programsorozathoz kapcsolódó sajtótájékoztató összefoglalóját a linkre kattintva tekinthetik meg.

Kérdés esetén forduljon munkatársunkhoz bizalommal!
Tóthné Szabó Beatrix  »»»
Ipari Tagozat titkára
+36 96 520-244
+36 20 227-7127
iparitagozat##kukac##gymskik.hu

Az Audi Hungaria Zrt. a programváltoztatás jogát fenntartja!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök