Negyed évszázad energia

Idén ünnepeli fennállásának 25. évfordulóját a kapuvári székhelyű FULL-SOPRON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A FULL-SOPRON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. immár 25 éve az észak-nyugati régió meghatározó szereplője az üzemanyag-kereskedelemben, töltőállomások üzemeltetésében és logisztikában. Éves forgalmazott mennyiségük meghaladja a 20 millió litert, termékeiket pedig elsősorban az OMV-től szerzik be. Megújuló energia üzletáguk egy éve kezdte meg a működését és elsősorban napelemek telepítésével foglalkoznak.
Missziójuk, hogy kiszámítható és magas minőségű energiaszolgáltatásukkal egy példaértékű – környezetére odafigyelő – etikus vállalkozást építsenek, ami őszinte és emberi léptékű cégként pozitív irányba fejleszti környezetét.
A vállalkozás június 17-én, egy nagyszabású rendezvény keretein belül ünnepelte az évfordulót, melyen gazdag programkínálat várta az érdeklődőket. A rendezvény minősége, színvonala és az, hogy mindenki számára ingyenes volt, nagyban tükrözi a cég példaértékű üzleti filozófiáját.
Kamaránk képviseletében Pintér-Péntek Imre elnök köszöntötte a vállalkozás képviselőit, Bognár Csaba tulajdonost és Csapó Péter ügyvezetőt Hámori György Kapuvár város polgármesterének kíséretében.

Kamaránk sikerekben gazdag, eredményes újabb negyed évszázadot kíván a vállalkozásnak!
Fotók: Németh Ferenc

9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos >>
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdosvilmos@gymsmkik.hu


9300 Csorna, Erzsébet királyné u. 4.
Szabó Edit >>
Tel.: +36 96 260-147; +36 20 438 9656
E-mail: eszabo@gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök