Negyed évszázad energia

Idén ünnepeli fennállásának 25. évfordulóját a kapuvári székhelyű FULL-SOPRON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A FULL-SOPRON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. immár 25 éve az észak-nyugati régió meghatározó szereplője az üzemanyag-kereskedelemben, töltőállomások üzemeltetésében és logisztikában. Éves forgalmazott mennyiségük meghaladja a 20 millió litert, termékeiket pedig elsősorban az OMV-től szerzik be. Megújuló energia üzletáguk egy éve kezdte meg a működését és elsősorban napelemek telepítésével foglalkoznak.
Missziójuk, hogy kiszámítható és magas minőségű energiaszolgáltatásukkal egy példaértékű – környezetére odafigyelő – etikus vállalkozást építsenek, ami őszinte és emberi léptékű cégként pozitív irányba fejleszti környezetét.
A vállalkozás június 17-én, egy nagyszabású rendezvény keretein belül ünnepelte az évfordulót, melyen gazdag programkínálat várta az érdeklődőket. A rendezvény minősége, színvonala és az, hogy mindenki számára ingyenes volt, nagyban tükrözi a cég példaértékű üzleti filozófiáját.
Kamaránk képviseletében Pintér-Péntek Imre elnök köszöntötte a vállalkozás képviselőit, Bognár Csaba tulajdonost és Csapó Péter ügyvezetőt Hámori György Kapuvár város polgármesterének kíséretében.

Kamaránk sikerekben gazdag, eredményes újabb negyed évszázadot kíván a vállalkozásnak!
Fotók: Németh Ferenc

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png