A Borsodi Műhely és az Engineerinstruments "Az év duális képzőhelye"

"Az év duális képzőhelye” országos szakmai díjat két kategóriában is Győr-Moson-Sopron megyei vállalkozás, a Borsodi Műhely és az Engineeristruments nyerte el.

 

A XV. Szakma Sztár Fesztivál  április 25-ei, ünnepélyes megnyitóján adták át a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elismeréseit. „Az év duális képzőhelye” országos szakmai díjat mikro- és kisvállalkozás, valamint közép- és nagyvállalati kategóriában.
Idén mindkét kategóriában Győr-Moson-Sopron megyei vállalkozás érdemelte ki a független szakmai bírálóbizottság elismerését. A közép- és nagyvállalati kategóriában a Borsodi Műhely Kft. nyerte el a legjobbnak járó díjat, mikro- és kisvállalkozás kategóriában pedig az Engineerinstruments Kft.  A díjátadón Pintér-Péntek Imre kamaraelnök személyesen is gratulált a vállalkozások vezetőinek, Horváthné Borsodi Mónika ügyvezető igazgatónak és Sarkadi-Nagy Balázs ügyvezetőnek.
 

Szívből gratulálunk a díjazottaknak!

Büszkék vagyunk arra, hogy aktív kamarai vállalkozásként a szakképzésben végzett munkájukkal, elkötelezettségükkel erősítik a megye szakképzését és gazdaságát.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png