A Forrás Projekt pályázati felhívása

A két korcsoportban meghirdetett pályázati lehetőség közül a 30 év alattiak számára még van lehetőség regisztrációra.

Folytatódik a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a rendkívüli jogrend megszűnésével folytatni tudjuk projektünket. A veszélyhelyzet ideje alatt folyamatos volt és jelenleg is zajlik a jelentkezések feldolgozása, és a regisztráltakkal történő kapcsolatfelvétel. A sikeres kompetenciamérést írt jelentkezők közül szinte mindenki aláírt támogatási szerződéssel rendelkezik, így a június 30-tól folyamatosan induló képzési csoportok valamelyikére jelentkezhetnek, és elkezdhetik a sikeres vállalkozásindításhoz szükséges üzleti tervezést.
Az információs napok szervezése is folytatódik, ahol ismét személyesen tájékoztatjuk a jogosultsági feltételekről és a projekt nyújtotta támogatási formáról az érdeklődőket.

Újabb kompetenciamérési alkalmakat hirdetünk, ami az első lépés a programba kerüléshez, hogy egy összetett fejlesztési program elvégzése után vállalkozást alapítva igényelhessék a 4.573.800 Ft vissza nem térítendő támogatást a Magyar Államkincstártól.
A projekt valamennyi rendezvényére a www.3000000.hu weboldalunkon keresztül lehet jelentkezni, a szabad helyek függvényében.

Továbbra is várjuk szabad helyeinkre a 30 év alattiak jelentkezését!

forrás: Forrás Projekt


Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png