A kamarai felkészülés most GINOP Plusz többletpontokat jelenthet

Alapozza meg vállalkozása sikereit velünk! A Pénzügyi- és Vállalkozói Szemléletformálási program térítésmentesen nyújt szakmai ismereteket kkv-vezetőknek.

A pénzügyi tudatosság a kkv-k stabil működésének egyik alappillére – Szerezzen magabiztos pénzügyi tudást és alapozza meg vállalkozása jövőbeni sikereit velünk!
A kamarai felkészülés most GINOP Plusz többletpontokat jelent az első 1500 KKV-nak!

Röviden a GINOP-1.1.2 Pénzügyi- és Vállalkozói Személetformálás (PVSZ) programról:
Kifejezetten a fejlődő mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak szól az Országos Vállalkozói Mentorprogram most pályázható, újabb alprogramja. A program célja, hogy széleskörű szakmai és gyakorlati ismereteket nyújtson a kkv-szektor számára pénzügyi, gazdasági és vállalatvezetési területeken.
A projekt térítésmentesen (de minimális keret terhére) vehető igénybe és legfőbb előnye ebben a bizonytalan, korlátozásokkal terhelt élethelyzetben, hogy kényelmesen, saját tempóban, otthonról elvégezhető online ismeretanyagon alapul. A tudásanyag megismerése után az első 1500 vállalkozásnak lehetősége lesz személyre szabott pénzügyi konzultáción is részt vennie.

Mit kap a résztvevő vállalkozás a PVSZ keretében?
A jelentkezők egy több modulból álló, rugalmas időbeosztás mellett elvégezhető e-learning alapú képzést, valamint annak teljesítése után térítésmentes személyes pénzügyi tanácsadást kapnak a programban.
Az alprogramon való részvétel többletpontokra jogosít más pályázatokon, így a GINOP Plusz–1.2.1–21 esetében is magasabb értékelés szerezhető. GINOP–1.2.8 és VEKOP–1.2.6 pályázatok esetében a programban való részvétel plusz pontokra jogosít az eredetileg visszatérítendő támogatás egy részének vissza nem térítendővé alakításához.

Kik pályázhatnak?
A programra a legalább egy lezárt üzleti évvel és magyarországi székhellyel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások és egyéni vállalkozók jelentkezhetnek.

Hol lehet jelentkezni?
Jelentkezni online, a www.vallalkozztudatosan.hu honlapról elérhető jelentkezési felületen keresztül lehet, a vállalkozás adatai mellett a szükséges dokumentumok feltöltésével.

 

Jelen tájékoztatás nem teljes körű! Bővebb információ a projekt honlapján és az alábbi elérhetőségeken!
Email: pvszinfo##kukac##mkik.hu
Tel.: +36-1-211-01-29
       +36-1-211-01-30

 

Az MKIK által kezelt projekt az Országos Vállalkozói Mentorprogram GINOP-1.1.2–VEKOP-17-2018-00001 azonosító számú kiemelt projektjének keretében került kiírásra.

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png