A KC STRUKTUR Kft. vezetőivel találkoztunk

Csősz Boglárka és Kállai Miklós tulajdonos ügyvezetők és dr. Thiesz Aletta irodavezető fogadta a kamarai képviseletet. 

Csősz Boglárka és Kállai Miklós tulajdonos ügyvezetők és dr. Thiesz Aletta irodavezető fogadta Csalló Gábort, a GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség elnökét és Kiczenko Mária térségi titkárt.

A vállalkozást 2017-ben alapították Kállai Miklós hajóépítő mérnök, és akkori üzlettársa Csősz Botond építőmérnök. Jelenleg Csősz Boglárka és Kállai Miklós a cég tulajdonosai.

A KC STRUKTUR Kft. egyedi igényekre gyárt ill. gyártat zár- és fémszerkezeteket, a hajóipar és főként a szállodaipar területére. Legutóbbi kiemelkedő projektjük e téren a W Budapest Hotel Mariott fénykapuinak, fémburkolatainak, lábazatainak, tükrök, lámpatestek, közösségi terek bútorainak gyártatása, installálása. A luxus igényeket kielégítő elemeket angol belsőépítész tervei alapján gyártatták főként Törökországban, részben Magyarországon. A különleges design és műszaki követelmények megkövetelték a beszállítók gondos kiválasztását, a rutinos, magas színvonalú projektmenedzsmentet. Olyan magas minőségű, különleges technológiai eljárásokkal készült fémszerkezeteket tudnak partnereik részére biztosítani, amelyek Magyarországon egyedülállóak.

A pandémia alatt gyorsan reagáltak a kezdeti vírusmaszk hiányra és saját fejlesztésű termékek gyártásába, forgalmazásába kezdtek, nagy sikerrel. Szerencsére a járvány alábbhagyott, erre a termékre most nagy volumenben nincs már igény a piacon, azonban a vírusmaszkban rejlő fejlesztési lehetőségeket nem vetették el, több egyetemmel is együttműködnek.

A cég innovatív, kreatív csapata mindent megtesz a vállalkozás növekedéséért és sikeréért a gazdasági környezet kihívásai közepette.

Kamaránknak 2021 óta önkéntes tagja a vállalkozás. Az Ipari Tagozatban akkor be is mutatkoztak a tagtársaknak.
A mostani partnertalálkozó folyamán örömmel ismertük meg a cég történetét, terveiket és a közelmúltban megvalósult és futó projektjeiket.
Csalló Gábor és Kiczenko Mária ismertette a kamara szolgáltatásait és tervezett rendezvényeit, amelyek segíthetik a cég vezetőit a kihívásokra adandó válaszaikat megelőző döntések meghozatalában.
A cég, a megbeszélésen részt vett vezetői és irodavezetője nyitottságukat fejezték ki a térségi kamarai aktivitásokban való részvételre is.

Most is beigazolódott, hogy a tagok és kamara felé támasztott elvárásaiknak megismerésére, kamarai szolgáltatásaink és lobbitevékenységünk megismertetésére, a visszajelzések begyűjtésére az egyik leghatékonyabb eszköz a személyes párbeszéd.
Köszönjük a KC STRUKTUR Kft. vezetőinek, hogy értékes idejükből a közös beszélgetésre időt szántak.

 

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

 

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség

9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető

Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu»


 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png