A logisztika kihívásai voltak a szakmai fórum fókuszában

A logisztika elismert szakemberei és kutatói tartottak előadást a "Fenntarthatóság a logisztikában" szakmai fórumon.

A "Fenntarthatóság a logisztikában" szakmai fórum a kamara, a Széchenyi István Egyetem és az Enterprise Europe Network közös szervezésében valósult meg október 26-án, a győri egyetemen.
Tompa Krisztián, a kamara titkárhelyettesének köszöntője után a logisztika aktuális, megoldásra váró problémái és annak lehetőséges megoldásai kerültek fókuszba.
  • Dr. Földesi Péter, a Széchenyi István Egyetem tanszékvezetője a modern logisztika ellentmondásaira hívta fel a figyelmet.
  • Dr. Botos Barbara, klímaügyekért és klímadiplomáciáért felelős utazó nagykövet a fenntarthatóságra való törekvésre helyezte a hangsúlyt, a fenntarthatóság feltételeiről, az ahhoz szükséges teendőkről szólt.
  • Dr. Erb Szilvia, a Technológiai és Ipari Minisztérium tanácsadója a vasúti infrastruktúra fejlesztéséről beszélt, a résztvevők megtudhatták, hogy a vasút miként járulhat hozzá a fenntartható logisztikához.
  • Bíró Koppány Ajtony, a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége főtitkára a logisztika jelenlegi és jövőbeli kihívásaira tért ki, s azok lehetséges megoldásaira.
Az előadások pódiumbeszélgetéssel folytatódtak a multimodális logisztikai lánc szereplőivel.
 

A szakmai fórumról beszámolt a Győr Plusz Média híradója is, amely ITT visszanézhető. 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök