A megye lehetőségeit mutatják meg Korea Kereskedelmi Képviseletének

Befektetésösztönzés, megyénk lehetőségeinek felvillantása – ezt a célt szolgálta a Korea Kereskedelmi Képviseletének igazgatójánál tett látogatás.

Szilasi Péter Tamás, kamaránk társelnöke Tallós Balázs, a Tallos Consulting vezető tanácsadója társaságában találkozott PARK Keewon-nal, a KOTRA (Korea Trade-Investment Promotion Agency, Korea Kereskedelmi Képviselete) igazgatójával. A látogatás célja a személyes bemutatkozáson túl a megye gazdaságának bemutatása, valamint egy nagyköveti szintű befektetésösztönzési látogatás előkészítése volt, melyet a GYMSMKIK a Megyei Közgyűlés elnökével, Németh Zoltánnal karöltve szervez majd. Erre várhatóan a nyár végén kerülhet sor.  A KOTRA-nál tett bemutatkozó látogatás során felvillantották a megye lehetőségeit és nyitottságunkat koreai technológiai vállalatokkal való együttműködésre.

A GYMSKIK tevékenységének kiemelt területeként kezelt gazdaságfejlesztési erőfeszítésekben a nemzetközi kapcsolatépítés, valamint a nemzetközi technológia transzfer elősegítése fontos elemként van jelen.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png