A mosonmagyaróvári Family-Friss Kft. új üzletében jártunk

Kamaránk Mosonmagyaróvári Térségének küldöttsége a Family-Friss Kft-nél tett látogatást.

A családi vállalkozást 1990-ben alapította Id. Fenes Gábor, Ifj. Fenes Gábor és Kuller Miklós Attila.

Tevékenységi körük felöleli az italáru, édesség kis- és nagykereskedelmi értékesítést, a szikvízkészítést, lúgosvíz készítést, party kellékek, műanyag poharak, tányérok, evőeszközök és új elemként a vegyiáru forgalmazást.

A vállalkozás Mosonmagyaróváron, a Timföldgyári út 4/a szám alatt található. Átlagosan 47 főt foglalkoztatnak. Saját telephelyről értékesítenek. Mosonmagyaróvár és vonzáskörzetének ellátását saját tulajdonú teherautóikkal végzik. Előzetes megrendelés alapján a város bármely pontjára vállalják az áru kiszállítását a hét munkanapjain. Szombatonként nyári időszakban ügyeletes gépkocsi áll a sürgős megrendelések teljesítésére. A város vonzáskörzetébe területi felbontással, heti 2-2- alkalommal, legkésőbb 24 órán belül eljuttatják a megrendelt árut. Közvetlen kapcsolatot tartanak vevőikkel, ebben üzletkötőiknek van jelentős szerepe.

A közelmúltban adtak át egy új üzletet, gazdag választékkal és egy exkluzív részleggel.

Három család és négy évtized áll a Family-Friss Kft. mögött. A családtagok munkatársaikkal együtt viszik sikerre a vállalkozást, melyet még id. Fenes Gábor indított el a szikvízgyártással.

Az italáru kereskedelmi tevékenységgel 30 éve bővítette ki a vállalkozást ifj. Fenes Gábor és sógora, néhai Kuller Miklós Attila, akinek kora halálát követően a vállalkozás vezetése ifj. Fenes Gáborra és húgára, Kullerné Fenes Ildikóra maradt.

A családi vállalkozásba idővel fokozatosan bekapcsolódtak a gyerekek és párjaik is.

A cég ügyvezetője a műszaki és kereskedelmi diplomával rendelkező Fenes Tamás, humánerőforrás vezetője pedig Fenes Katalin. Kullerné Fenes Ildikó fia, Attila a Family-Friss Kft. megbízott ügyvédje, lánya Edina pedig szintén HR szakember.

A Family-Friss Kft. kamaránk önkéntes tagja. Mosonmagyaróvári és térségi rendezvények ismert szponzora.

Az új kereskedelmi egység megnyitása kapcsán tett látogatást a vállalkozásnál kamaránk térségi elnöke, Csalló Gábor, Kulacs Zoltán és Tuba Szabolcs térségi elnökségi tagok, valamint Kiczenko Mária térségi irodavezető.

A taglátogatás folyamán bejártuk az új kereskedelmi egységet, melyet a megújulás jegyében álmodtak meg és alakítottak ki.

Az ízléses vevő fogadó és kiszolgáló terek kiegészültek egy elegáns, emeleti ital bemutató- és eladótérrel, ahol különleges, prémium kategóriás italokat kínálnak.

A beszélgetés folyamán megismertük a cégvezetés üzletfilozófiáját (melynek tartó pillérei a kemény munka, lojalitás, bizalom, etikus üzletmenet, óvatosság, amely azonban újító szellemmel párosul) valamint kamaránkkal kapcsolatos véleményét, elvárásait és megvitattuk az együttműködési lehetőségeket.  Ismertettük kamaránk megújult szolgáltatásait, programkínálatát

A Mosonmagyaróvári Flesch Központban 2023. november 17-én megrendezésre kerülő Pályaválasztási Napon a Family-Friss Kft. is kiállítóként vesz részt, mint duális képzőhely és kamaránk önkéntes tagvállalkozása.

A Family-Friss Kft-nek köszönjük a szívélyes fogadtatást, az értékes beszélgetést és vállalkozásukhoz további sikereket kívánunk.

A találkozás során ezúttal is beigazolódott, hogy a tagok és kamara felé támasztott elvárásaik megismerésére, kamarai szolgáltatásaink és lobbitevékenységünk megismertetésére, a visszajelzések begyűjtésére az egyik leghatékonyabb eszköz a személyes párbeszéd.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu»


 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png