A NOVOMATIC meghívására Veszkénybe látogatott a Nyugati Kapu Klub

Az értékteremtő beszélgetések és szakmai programok eredménye a klub folyamatosan növekvő taglétszáma.4L4A1499.jpg

A Veszkényben található NOVOMATIC Hungária Kft.-nél tett látogatást, és ott tartotta legutóbbi találkozóját a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közössége, a Nyugati Kapu Klub. A közel 400 főt foglalkoztató vállalkozás a térség egyik legnagyobb munkáltatójaként, a legkorszerűbb technológiákkal és stabil, kiszámítható háttérrel van jelen a helyi gazdaságban.
A NOVOMATIC cégcsoport a világ egyik legnagyobb szerencsejáték-technológiai vállalata. Az osztrák Johann F. Graf 1980-ban tette le a vállalat alapjait, erre építkezve már több mint 50 országban található érdekeltsége és 100 országba exportál csúcsminőségű, szerencsejátékhoz kötődő berendezéseket. Hazai jelenlétük három településre összpontosul: Budapesten a szerencsejáték-iparhoz kapcsolódóan pénznyerő automaták bérbeadása és szervizelése zajlik, Veszkényben található a kábelkonfekcionáló üzem, Sopronban pedig a Mediterrano Üzletház. A Veszkényben található, 8000 négyzetméteres gyártó és termelési központban vállalják kábelek fejlesztését, gyártását, mintadarabok és a kísérő dokumentációk elkészítését. Termékportfóliójuk a hagyományos kör- és szalagkábelek automatizált és manuális konfekcionálásától kezdve, a szerelési és szervíztevékenységeken át, a komplett készülék- és modulgyártásig terjed.

A találkozó során a Nyugati Kapu Klub tagjai betekintést nyerhettek az aktuális gyártási folyamatokba, megismerhették a vállalkozás dolgozóbarát automatizált rendszereit és bemutathatták vállalkozásaikat.
Kamaránk üzleti közössége ezúton is köszönetét fejezi ki a NOVOMATIC Hungária Kft.-nek, hogy közreműködésével hozzájárult a Nyugati Kapu Klub programjának megvalósításához és üzleti kapcsolatainak erősítéséhez.

Az üzleti eseményen a NOVOMATIC Hungária Kft. képviseletében részt vett:

  • Herczig Judith – cégvezető
  • Fekete Lilla – kontrolling vezető
  • Folyi Gábor – termelés irányító
  • Horváth-Bors Irén – cégvezető
  • Kapui István – IT vezető
  • Kovacsics Erika – logisztikai vezető
  • Lajtos Zoltán – facility manager
A Nyugati Kapu Klub továbbra is fenntartja hírnevét, mint egy olyan üzleti közösség, ahol vállalkozások képviselői találkozhatnak, inspirálódhatnak és egymást támogathatják.
 

Csatlakozzon Ön is a térség üzleti közösségéhez és fedezze fel a benne rejlő lehetőségeket!

Következő találkozó:

A csatlakozás feltétele az önkéntes kamarai tagság, a vállalkozó pozitív attitűdje, és hogy „működjön a kémia" az adott csoporttal. A részvétel külön egyeztetést igényel!
A havi rendszerességű találkozók különböző programok mentén, de a közös ötletelés és célok érdekében hivatottak működni.
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!

Az oldal alján galéria található!
Fotók: Németh T. Ferenc


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png