A vitnyédi Pillangó Market is csatlakozott kamaránk közösségéhez

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége és Kereskedelmi Tagozata köszönti új önkéntes partnerét.

Legutóbb a vitnyédi Pillangó Market üzemeltetője, a Vörös-Kermax Kft. csatlakozott kamaránk önkéntes tagokból álló közösségéhez. A vállalkozás fő tevékenysége élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem. A település központjában található üzletükben változatos termékkínálattal és gazdag árukészlettel találkozhatnak a vásárlók, amely a legtöbb vevői igényt kielégíti, legyen szó gyors bevásárlásról vagy az otthoni hűtőszekrény feltöltéséről. Üzletükben kaphatók alapvető élelmiszerek, friss zöldség és pékáru, gyümölcs, hűtött italok, édességek, szárazáru, vegyiáru. Az épületben található a település postája, melyet  szintén  a Vörös-Kermax Kft. üzemeltet.
Látogatásunk során Kovács Sándor ügyvezető elmondta, hamarosan újabb szolgáltatásokkal bővül portfóliójuk, mellyel a helyi és térségi lakosság még komfortosabb kiszolgálását próbálják elősegíteni.

A fiatal, ambíciózus vállalkozó számára fontos a partneri kapcsolatok bővítése és az üzleti közösségekhez való tartozás. A kamarai tagsággal célja, hogy csatlakozzon a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségéhez, a Nyugati Kapu Klubhoz.
Kovács Sándor ügyvezetőt kamaránk képviseletében Csapó Péter térségi elnök és Erdős Vilmos térségi irodavezető köszöntötte.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png