Átadták a Kisalföldi Presztízs Díjakat

A régió legrangosabb gazdasági elismeréseit nagyszabású gála keretében, az Audi rendezvényközpontjában, a Pipacsban adták át.

A Kisalföldi Presztízs Díjakkal 2003 óta a teljesítményt, a gazdasági és emberi példamutatást ismerik el a régióban. A díjakat 2023. november 16-án, patinás ünnepség keretében adták át az Audi Hungária rendezvényközpontjában, a Pipacsban. 

Kamaránk három díjat adott át ebben az évben.

Az év innovációs díját a Széchenyi István Egyetem kapta, a plakettet Pintér-Péntek Imre kamaraelnök adta át prof. dr. Bokor József kutatásért és innovációért felelős elnökhelyettesnek, Vági Kornélnak, a SZE Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ operatív vezetőjének, valamint Kolossváry Tamásnak, a Győri Innovációs Park központvezetőjének.

A kamarai Presztízs-életműdíjjal Varga István, a Consult-Union Győr Kft. alapító tulajdonosának munkásságát ismerték el.

A kamara legnívósabb elismerését, a "Megye gazdaságáért" díjat második alkalommal adták át a Presztízs-gálán. Ezt az elismerést 2023-ban a Melecs EWS GmbH Magyarországi Fióktelepe érdemelte ki dinamikus fejlődésével. A cég nevében Tóvizi Szilveszter ügyvezető igazgató vette át a díjat.
A "Megye gazdaságáért" díj egyedi, üveg kisplasztika, amely a kamara új arculatával, de saját formájával, fény- és színátmeneteivel közvetíti az egységet és a kamara számára fontos értékeket: a befektetett munka minőségét és a szakma szeretetét. Ennek szellemében készült el a díj idén másodszor, a Hefter Galéria és Stúdióban. 

A díjazottaknak ezúton is gratulálunk!
Az eseményről fotókat, ill. bővebb beszámolót és hírt talál:

A díjátadó gála összefoglaló videója megtekinthető a kamara YouTube csatornáján. »»» 


Fotók: kisalfold.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png