Az Electric Energy Forum partnerkereső platformja Ukrajna támogatására

Az Electric Energy partnerkereső fórum tartalmazza azokat az ukrán vállalatokat, amelyeknek helyre kell állítaniuk az elektromos rendszereiket.

Az Enterprise Europe Network által működtetett Electric Energy partnerkereső fórum együttműködés az EU Klaszterekkel, az Európai Bizottsággal, mely Ukrajna Energiaügyi és Külügyminisztériuma védnöksége alatt áll.
Az Electric Energy partnerkereső fóruma az ukrán állami és magánszektort egyesítő olyan vállalatokat tartalmazza, amelyeknek helyre kell állítaniuk az elektromos rendszereiket.

Az Enterprise Europe Network és az uniós klaszterek egyesítették erőiket, hogy segítsenek Ukrajnának az ország kritikus energia-infrastruktúrájának korszerűsítésében. A fórum segíti az energetikai berendezések forgalmazóit abban, hogy megkapjanak minden segítséget.
Ha Ön egy ukrán jogi szervezet, akinek problémái vannak az elektromos árammal, és mielőbbi megoldást szeretne, kérem, regisztráljon a fórumon, és írja le, hogy milyen típusú problémája van, milyen típusú berendezéssel, szolgáltatással vagy szakértelemmel rendelkezik.

Ha Ön energetikai berendezések gyártója vagy forgalmazója, és el akarja adni azokat, vagy ha lehetősége van egyes felszerelések térítésmentes átadására, kérjük regisztráljon és jelezze azt az alábbi címen:
Link a regisztrációhoz: https://een-humanitarian-corridor-for-ukraine.b2match.io/page-1161

 

Segítsünk együtt Ukrajnának az orosz rakétatámadások okozta áramszünetekkel kapcsolatos problémák megoldásában!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png