Az Ipari Tagozat két mosonmagyaróvár térségi vállalkozásánál jártunk

Két több mint 30 éves vállalkozásnál, a Magdács Építőipari és Kereskedelmi Kft.-nél és a "LINÉ" Kft.-nél jártunk.

Magdács Kft. 30.jpg

 

A cég alapításának 30. évfordulója alkalmából adott át oklevelet ifj. Magdács Ferenc ügyvezetőnek Varga Szabolcs, kamaránk Ipari Tagozatának alelnöke.
A céget az egykori Győr-Sopron Megyei Állami Építőipari Vállalat privatizációja körüli időkben alapították. Magdács Ferenc, a volt állami vállalat mosonmagyaróvári kirendeltségén művezetőként dolgozott, közel húsz esztendőn keresztül.  Számos egyéb feladat megvalósítása mellett legfőbb feladata volt a városközponti panelos épületek nagy részének művezetése.
A GYÁÉV privatizációja és a rendszerváltás bekövetkeztével elérkezettnek látta az időt saját vállalkozás alapítására. Eleinte három kőművessel és a hozzájuk tartozó segéderővel indult meg a termelés. Az idők folyamán az alkalmazotti létszám és a cég felszereltsége folyamatosan gyarapodott.
Ifj. Magdács Ferenc építésztechnikusként állt édesapja mellé, segítve a cég munkáit. A vállalkozásnak viszonylag rövid időn belül sikerült gyökeret ereszteni a helyi építőipari piacon. Mind a tervezői oldalról, mind a megrendelői oldalról megajánlott bizalommal bírt a vállalkozás.
Időközben a cégalapító visszavonult, most már fia vezeti a vállalkozást, mely továbbra is

  • a korrekt vállalási ár,
  • a pontos határidő,
  • a jó színvonalú munkaminőség elvei alapján működik.

Évről évre sok megrendelést teljesítenek, mely mindennél jobban bizonyítja az emberek megbecsülését. Duális képzőhelyként részt vesznek a jövő szakembereinek kinevelésében.

Bíznak benne, hogy szakmai elhivatottságuk a ciklikusan fellépő piaci nehézségek ellenére hosszú időre megszilárdítja létüket Mosonmagyaróvár és térsége építőipari szegmensében.

A több mint 30 éve alapított ásványrárói székhelyű "LINÉ" Kft.-nél Liszkai Miklósné és Liszkai Éva fogadta kamaránk képviselőit, Varga Szabolcsot, az Ipari Tagozat alelnökét és Kiczenko Mária térségi irodavezetőt.
Kamaránk küldöttsége örömmel hallotta a mélyépítő cég képviselőinek beszámolóját sikeres tevékenységükről, a stabil üzletmenetről, és betekintést kaptak hosszú listát kitevő referencia munkáikba is.

A két taglátogatás során szó volt a két vállalkozás előtt álló kihívásokról, a kamara lobbitevékenységének eredményeiről, a kamaránknál elérhető szolgáltatásokról és az erre az évre tervezett rendezvényekről. 

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu »

 

 

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png