Látogatás a Matulay Innovations Kft.-nél

Az Ipari Tagozathoz tartozó Matulay Innovations Kft.-nél tettünk látogatást Mosonmagyaróváron.Matulay Innovations Kfzt..jpg

 

 

A Matulay Innovations Kft. alapító tulajdonosa, Matulay Dávid fogadta kamarai küldöttségünket.

Pénzes László, az Ipari Tagozat elnöke ismertette a kamara felépítését, működését, aktivitásait. Elmondta, miért érdemes a kamara üzleti közösségéhez tartozni
A cégvezetővel történt párbeszéd folyamán Kiczenko Mária térségi titkár, irodavezető bemutatta a kamara szolgáltatásait, a 2024-es év első félévére tervezett rendezvényeket.
Matulay Dávid bemutatta a cég telephelyét, ahol egyedi tervezésű ellenőrző és szerelő berendezéseket készítenek, főleg autóipari beszállítók gyártott alkatrészeinek geometriai ellenőrzési és összeszerelési munkáihoz. Méréstechnikai szolgáltatásaikkal is ezeket a tevékenységeket támogatják.

Matulay Dávid 2000 óta dolgozik a gépiparban. 2003-tól főleg a koordináta méréstechnika töltötte ki a munkaidejét, és a kezdeti sikerek után egyéni vállalkozóként folytatta pályafutását. 2006-2008 között mérőgépek programozásával és felhasználói, programozói tréningek lebonyolításával foglalkozott. 2009-ben már saját mérőgéppel és egy bérelt irodahelységgel elkezdte lerakni a jelenlegi kft. alapjait.
Matulay Dávid és csapata szereti a szakmai kihívásokat, de munkavégzésünk során a legegyszerűbb, leghatékonyabb megoldásokra törekszenek. 
Nyitottak az új, általuk eddig még ki nem próbált technológiákra, a működőképes dolgokat napi gyakorlattá alakítják.

Vállalkozásukon belül tervezési és ellenőrzési munkákat végeznek, a gyártást szerződött alvállalkozókra  bízzák. Kizárólag olyan projekteket vállalnak, melyek ellenőrzéséhez rendelkeznek megfelelő mérőeszközzel. A megvalósítási folyamat elejének és végének kézbentartásával képesek biztosítani a megfelelő konstrukciót, minőséget és geometriai pontosságot.

A taglátogatás során szó volt a vállalkozás előtt álló kihívásokról, a kamara lobbitevékenységének eredményeiről is.

További információért keressék fel a vállalkozás honlapját! www.matulay.com

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu »

 

 

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png