Ballagási kiállítás három dimenzióban

A tárlat az előző évekhez hasonlóan a virtuális térben látogatható szeptember 6. és 16. között.


Sajtótájékoztató keretén belül indították útjára a rendezvényt, ahol Pintér-Péntek Imre, a kamara elnöke arról beszélt, hogy a fiatal korosztály a három dimenziós térre a legfogékonyabb, ezért ott helyezték el a kiállítást, melynek webterét a Széchenyi Egyetem készítette. Itt kötöttségek nélkül, kényelmesen együtt lehetnek kiállítók, diákok, szülők és tanárok. Az új, digitális világ igazi kihívás mindenkinek, úttörő időszak a kamara életében és érdekes tapasztalatszerzés a kereskedőknek.

Molnár Albert, a Kereskedelmi Tagozat elnökségi tagja reményét fejezte ki, hogy az online kiállítás eléri a célközönséget.  Dr. Horváth Ildikó, a Széchenyi Egyetem VR Learning Center igazgatója elmondta: a webteret megalkotó csoport újításának köszönhetően idén már mobiltelefonról is megtekinthető a tárlat.

Kállóné Mikola Éva, a Kossuth Lajos Technikum nevelési igazgatója megköszönte a fejlesztők és a kiállítók munkáját. A diákoknak és a tanároknak remek lehetőség az online tér, hiszen nem kell időpontra érkezni, ráadásul diákjaik többsége bejáró, akik tanítás után hazautaznak.
A ballagási kiállításon idén is éppúgy megtaláljuk a divatáru üzleteket, mint a fotósokat, virágboltokat, továbbá kedvünkre válogathatunk a menü, sütemény és ajándékötletek között.

szerző: J. Kovács Andrea
fotók: Győr+ Média, Marcali Gábor

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png