Bemutatkozik a Női Vállalkozói Klub megújult elnöksége

2021-től új elnökségi tagokkal folytatja a munkát a klub vezetősége.

A 2020. szeptemberi kamarai választások után a Női Vállalkozói Klub elnöksége is megújult. A klub 2017 óta 5 fős elnökséggel működött: 1 elnök, 1 alelnök és 3 elnökségi tag. A kereskedelmi tagozat elnökségének javasala alapján 2021-től az elnök munkáját egy társelnök is fogja segíteni. Az új elnökségi tagok megválasztásakor fontos szempont volt, hogy a kamara mind a négy tagozata képviseltesse magát a klub vezetőségében, ezért kikérték a tagozati elnökök véleményét az elnökségi tagok személyét illetően.


Ismerjék meg a Női Vállalkozói Klub új elnökségét!

 

 

         

 

A klub elnöke: Horváth Imre Tamásné

A Győr Moson- Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozói Klubjának alapító elnöke 2014. szeptember 23. óta.Egyéni vállalkozóként 37 éve vezeti vállalkozását, több mint 20 éve önkéntes kamarai tag. Kamarai munkájának elismeréseként eddig több kitüntetést is kapott, köztük 2014-ben a legnagyobb kamarai elismerést, az Aranyérmet.  

 

 

       

 

 

 A klub társelnöke: Obertolné Horváth Tímea

A kamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány elnöke 2016 óta. A klub munkájában a kezdetek óta aktívan részt vesz. Szeret a közösségben tevékenykedni. Célja, hogy a klub életéért pozitív irányba tegyen.

 

 

            

 

 

 Korcsok Ildikó, elnökségi tag:

16 éve egy munkaajánlat elfogadásával érkezett Győrbe és azóta él ebben a folyamatosan és dinamikusan fejlődő városban.

5 éve a Budapest Bank győri fiókvezetője, a banknál 8 éve dolgozik, a bankszektorban viszont már több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Pályája jelentős részét a finanszírozás területén töltötte. Ranglétrát végig járva jutott el jelenlegi pozíciójába, így volt lehetősége arra, hogy betekintést nyerjen a pénzügyi terület szinte minden szegmensébe, ami a mai napig segíti abban, hogy a fiók globális működését megfelelő szakmai tapasztalattal tudja menedzselni. Pozitív gondolkodású, nyitott beállítottságú emberként értékesnek tartja a folyamatos fejlődést és fejlesztést, ezt közvetíti kollégái félé is. 

 

      

 

 


Reinhardt Éva, elnökségi tag:

Több mint 10 éve foglalkozik szervezet-, és folyamatfejlesztéssel külső tanácsadóként. A Monstrator Consulting Kft. tulajdonosaként tanácsadói munkája során sikeresen dolgozott már együtt 10 fős KKV-tól egészen a 750 fős nagyvállalatig. 3 éve elnökségi tagja a GYMSKIK KKV klubjának. Idén indult el saját klubja a Tudatos Vezetők Klubja a Kereskedelmi Tagozat keretein belül. Célja a vállalatoknak és vezetőinek új impulzust adni, a sikert fenntartani, a vállalkozás jövőjét megalapozni, vagy segíteni egy aktuális krízist megoldani.