Beszámoló a megyei vállalkozásokat érintő építőipari tájékoztató fórumáról

A kamara Ipari Tagozata október 13-án fórumot tartott a megyében működő építőipari vállalkozások hiteles tájékoztatása érdekében.

Varga Szabolcs, a kamara Ipari Tagozatának alelnöke és az Építőipari Szakmai Osztály elnöke egy kerekasztal-megbeszéléssel egybekötött fórumot hívott össze, ahol az építőipari vállalkozások vezetői és a szakmában érdekelt cégek képviselői hiteles tájékoztatást kaptak, illetve megosztották észrevételeiket, tapasztalataikat.

A fórum résztvevői számára Németh Edina, az Állami Főépítészi Iroda megyei állami főépítészének prezentációja segített a jogszabályváltozások értelmezésében, a rendezési terv előkészítési folyamatainak és a legfontosabb határidők megismerésében.
A kerekasztal-beszélgetés vendégei között köszönthettük Győr Város képviseletében Szaksz Vince főépítészt, aki beszámolt féléves munkájáról, dr. Boros Esztert, a Vagyongazdálkodási Főosztály főosztályvezetőjét, aki a városi ingatlanok értékesítésében és tapasztalataiban adott információkat, valamint Tutervai Mátyást, a Győr-Moson-Sopron Megyei Építész Kamara elnökét, aki további aktualitásokkal és tapasztalatok megosztásával tájékoztatta a jelenlévőket.

Az esemény során résztvevő építőipari vállalkozásvezetők a témához kapcsolódó kérdéseikre választ kaptak a meghívott vendégektől.

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png