Bio-Textima Kft.

Bio-Textima Kft.

Matracokat, ágyakat, kárpitozott hálószobabútorokat és kiegészítõket gyártunk 30 év szakmai tapasztalatával és szakértelmével. A manufaktúrális körülmények között, kézzel készített biomatracoktól és -párnáktól indulva hosszú utat jártunk be. Az elmúlt három évtizedben matraccsaládjainkkal és alvásrendszereinkkel a márkabolthálózatok mellett számos hazai és külföldi lakberendezési áruházba eljutottunk. Az évek múlásával pedig egyre nagyobb jártasságot szereztünk a projektmegrendelésekben, mára már otthonosan mozgunk a koncepció- és belsõépítészeti tervek világában is.

Speciális termékeinkkel és szolgáltatásainkkal a magánszálláshelyek mellett a szállodaipar, a kollégiumok vagy akár az egészségügyi intézmények számára is minõségi és tartós megoldásokat kínálunk. A kifejezetten nagyszériás, kínai mintájú tömeggyártással elõállított termékek helyett mindig is jobban érdekelt bennünket az értékteremtés, ezért gyártástechnológiánkat az akár egyedi tervek alapján, kis- és közepes szériákban gyártható, minõségi termékekhez alakítottuk ki.

A digitalizáció vívmányaival élve gyártási folyamatunk bár magasan gépesített, és minden munkafolyamatunkat fejlett vállalatirányítási rendszer támogatja, termékeink egy meghatározó része továbbra is a nagymúltú, magyar kézmûves könnyûipar hagyományai szerint készül. Arra pedig kifejezetten büszkék vagyunk, hogy a Rábaközben készített - számos hazai és nemzetközi díjjal elismert - termékeink a világ 3 kontinensének 15 országában keresettek.

www.bio-textima.hu - www.contractbeds.eu

 

Bio-Textima Kft. Bio-Textima Kft.
Vörös Gyula
9167 Bõsárkány Ipar u.1.
https://bio-textima.hu
36203307248

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png