BoostUp! innovációs ötletverseny

Három kategóriában pályázhatnak az ötletversenyre a vállalkozások, a cél megoldásokat találni a gyártás problémáira és felkutatni az innovatív vállalkozásokat.

Megjelent a felhívás az Európai Technológiai Intézet Gyártásfejlesztési részlegének BoostUp! nevű innovációs versenyére, feldolgozóipari szereplők számára.
A Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület, mint a szervezet egyedüli magyarországi képviselője, három kategóriában keres pályázni kívánó vállalkozókat, vállalkozásokat az ötletversenyre, melynek célja, hogy megoldásokat találjon a gyártás kritikus problémáira, illetve megtalálja a nagy innovációs potenciállal bíró vállalkozásokat.

A részletek és a jelentkezés feltételei a mellékelt felhívásban megtalálhatók.

A kétfordulós verseny végén a BoostUp! zsűri tagjai által kiválasztott pályázókat egyenként maximum 15.000 euró pénzjutalommal díjazza. A pályázati anyagot online felületen keresztül szükséges benyújtani, melynek határideje 2020. szeptember 6., 12:00 (CEST).

A pályázni kívánók és érdeklődők jelentkezését az alábbi elérhetőségen várjuk: eit.manufacturing.hungary##kukac##pbn.hu.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök