Co-creation Consulting Szervezeti Tanácsadó Kft.

Co-creation Consulting Szervezeti Tanácsadó Kft.

A Co-creation Consulting Kft.-t két szakember, Gonczlik Andrea Katalin és Pappné Gonczlik Tímea alapította 2021. február 1-én azzal a céllal, hogy az elmúlt húsz évben a multinacionális környezetben megszerzett pénzügyi, vállalatvezetési tapasztalatait, valamint szervezet- és képességfejlesztő tudását a hazai, elsősorban a győri régió KKV szektorának támogatására és fejlesztésére fordítsa. Célunk, hogy a régióban segítsünk, elsősorban a magyar KKV-knak eredményesebbé válni, az emberségesség fókuszban tartásával

Szolgáltatás portfóliónk:

  • Meeting fejlesztés: módszerekkel és eszközökkel abban segítünk, hogy a megbeszélések hatékonyak, eredményesek és rövidek legyenek.
  • Vezetői csapat fejlesztés: minden szervezet kulcsa a vezetői csapat. Négy pilléres „vezetői trafó” elnevezésű programunk a vezetői csapatfejlesztés legfontosabb elemeit tartalmazza
  • Emberi és Eredmény fókuszú szervezet: pénzügyi eredményességet elérni úgy, hogy az alkalmazottakat emberi módon kezeljük. Ekkor a magas profit és az alacsony fluktuáció elérése egyszerre valósul meg.
  • Mentoring rendszer: az új belépők támogatását és eligazodását segítő komplett rendszer.

Amire büszkék vagyunk a vállalkozásunk kapcsán:

Nagyon gyakorlatias a hozzáállásunk, így workshopjaink is. Programjainkon a résztvevők saját élményeket szereznek, mivel abban hiszünk, hogy felnőtt ember leginkább a saját tapasztalatán alapulva tanul.

Vállalkozásunk során kreativitás jellemez bennünket, hiszen mindig az ügyfél valós kérdésére hozunk megoldást. Küldetésünkben elsődleges helyen szerepel a regionalitás és fenntarthatóság.

Célunk, hogy győri vállalatként elsősorban a győri régió szervezeteit támogassuk. Az eddig már megszerzett tapasztalatainkkal és a folyamatosan bővülő tudásunkkal hosszú távra hatóan szeretnénk segíteni a hozzánk fordulóknak.

 

Co-creation Consulting Szervezeti Tanácsadó Kft.
Gonczlik Andrea Katalin
A Co-creation Consulting Kft.-t két szakember, Gonczlik Andrea Katalin és Pappné Gonczlik Tímea alapította 2021. február 1-én azzal a céllal, hogy az elmúlt húsz évben a multinacionális környezetben megszerzett pénzügyi, vállalatvezetési tapasztalatait, valamint szervezet- és képességfejlesztõ tudását a hazai, elsõsorban a gyõri régió KKV szektorának támogatására és fejlesztésére fordítsa. Célunk, hogy a régióban segítsünk, elsõsorban a magyar KKV-knak eredményesebbé válni, az emberségesség fókuszban tartásával.
https://co-creation.hu
36306405525

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png