Consult-Union Győr Kft.

Consult-Union Gyõr Kft.

Cégünk alapítói, magyar és osztrák adótanácsadók és magasan képzett munkatársaink, több, mint 30 éve azon dolgoznak, hogy a minket könyvelési, adózási és bérszámfejtési feladatokkal megbízó kisvállalkozások növekedési pályára állhassanak. „Rend az ügyvitelben, naprakészség a könyvelésben, biztonság az adózásban”. Ez az, amivel mi ügyfeleinket támogatjuk, hogy okosabb gazdálkodással, intelligens informatikai megoldásokkal és ötletes, kreatív, alkotószellemû csapatukkal, saját piacukon az élre kerülhessenek és ott is tudjanak maradni.

Vállalkozásunk fõ profilja a könyvelés, akár hagyományos könyvelõirodai szolgáltatást, akár saját székhelyére telepített könyvelést vár tõlünk megbízónk. Teljeskörû adóügyi szolgáltatásunk keretében a profik magabiztosságával vezetjük ügyfeleinket az adótervezésben, az adó optimalizálás és a véletlen adóelkerülés közti rendkívül keskeny mezsgyén. Segítünk kiválasztani a legmegfelelõbb számviteli, ügyviteli megoldásokat és igény esetén támogatjuk ezek bevezetését, különös tekintettel a számlázásra és a követeléskezelésre.

Társaságunk úttörõ szerepet vállalt a mikro és kisvállalkozások könyvelésébõl származó adatok, kontrolling célokra történõ felhasználásának szervezésében. Ezt mi „kontrolling orientált könyvelés”-nek neveztük el. Ennek keretében kiszolgáljuk megbízóink vezetõi információs rendszerét az igényelt adatokkal és határidõben szolgáltatjuk az elvárt táblázatokat, listákat. Igény esetén vissza szervezzük a könyvelést megbízónk székhelyére, de vállaljuk integrált információs rendszerek felépítését, illetve megszervezését is, melyre kiváló referenciákkal rendelkezünk.

 
Varga Tamás
9023 Gyõr, Corvin u. 16.
www.consult-union.hu
36205785808

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png