CONTO-PLUS Kft.

CONTO-PLUS Kft.

A CONTO-PLUS Adótanácsadó és Ügyviteli Szolgáltató Kft. már több mint 25 éve nyújt számviteli és adó­ tanácsadói szolgáltatást partnerei számára. Társaságunk jelenleg öt fő munkatársat foglalkoztat, mindegyikük szakmai felsőfokú végzettséggel és több éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik. Kollégáink állandó hallgatói a Kamarai Könyvelő Klubnak, a Munka­ ügyek Világa Klubnak, hiszen fontosnak tartjuk a professzionális továbbképzéseket.

Ügyfélkörünk főleg a kis- és középvállalkozásokra koncentrálódik, klientúránk hozzávetőlegesen 100 KKV-t számol. Árbevételünk évre-évre azonos mértéket mutat, tehát vevőkörünk stabil, a fluktuáció alacsony. Az elmúlt 3-4 évben egyre erősödött az igény a komplexebb szolgáltatások irányába, így társaságunk szolgáltatásportfóliója is összetettebbé vált, kiegészülve az adótanácsadói és a bérszámfejtési tevékenységgel.

Társaságunk működésében fontosnak tartjuk, hogy a saját szakterületünkön felhalmozott tudás átadásával segítsük ügyfeleink döntéshozóit abban, hogy jó időben, jó döntéseket hozzanak, így támogatva őket üzleti céljaik elérésében. A szükséges információt és szakértelmet partnereink részére a legmegfelelőbb formában és csatornán juttatjuk el.

A CONTO-PLUS Kft. célja a folyamatos fejlődés, számos területen növekedést tűztünk ki célul. Humánerőforrásunkat mind munkatársak, mind alvállalkozók tekintetében bővíteni szeretnénk. Tervezzük az ISO minőségirányítási rendszer bevezetését és a C2E kiválósági díj megszerzését annak érdekében, hogy folyamatainkat még magasabb színvonalon nyújtsuk ügyfeleink számára.

Referenciáink a teljesség igénye nélkül:

  • Kamilla Gyógyszertár és Orvosi rendelő
  • EMTEK Kft.
  • Print Brokers Team KFT.
  • VISINEXT Kft.
  • A-Grafi Kft.
  • Pannónia Könyvvizsgáló Kft.

 

CONTO-PLUS Kft. CONTO-PLUS Kft.
Péteriné Porcz Tünde
9023 Győr, Attila út 12.
www.contoplus.hu
36204123254

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png