Csabala Plexi Kft.: minőségi termékek, elégedett ügyfelek a vírushelyzet idején is

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A vállalkozást ifj. Nikodém Csaba mutatja be, aki 2014 óta dolgozik a cégnél, végigjárta a ranglétrát, kezdve a szabászgép kezeléstől a lézervágógép programozásig. Jelenleg a kereskedelmi/beszerzési feladatokat látja el.

A Csabala Plexi Kft.-t 2011 júniusában alapította édesapám, Nikodém Csaba és Virágh Balázs. Felismerték a piaci rést a műanyag lemezek forgalmazása, megmunkálása területén. Először lakossági ügyfelek, később pedig nagyon sok céges partner csatlakozott az ügyfélkörhöz – fejtette ki ifj. Nikodém Csaba.

Legnagyobb partnereink között megtalálhatóak autógyártó vállalatok, repülőgép gyártó cégek, élelmiszert gyártó és fogalmazó üzletláncok, valamint más kis-, közép- és nagyvállalat is az ország minden pontjáról, szakmai területéről.

A kezdeti 50 m2-es alapterület (raktár, műhely, iroda) az évek során megsokszorozódott, külön öltözőt, étkezőt, iroda-bemutatóhelységet, alapanyag/késztermék-raktárt, megmunkáló helységeket alakítottunk ki.

Gépparkunk évről-évre fejlődött, korszerűsödött. Kezdetben egy lapszabászgéppel rendelkeztünk, mellyel az anyagok darabolása, méretre vágása történt. Három évvel ezelőtt beszereztünk egy második lapszabászgépet is, hogy a növekvő igényeket gyors határidővel tudjuk kielégíteni.

Sokféleképpen hozzájárulnak az egészség védelméhez a Csabala Plexi Kft. által készített, képen látható termékek.


 

A céges megrendelőink igényeihez igazodva CNC megmunkálóközpontot és lézervágó gépet is beszereztünk, amelyekkel nagyon nagy pontosságú elemeket, alkatrészeket készítünk a legkomolyabb minőségi szabvánnyal rendelkező partnereink számára is.

Az alapításkori 2 fős létszám mára 11 főre bővült, jelenleg egy több éve összeforrott, kiváló munkatársi csapattal rendelkezünk.

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben is sikerült megtartanunk minden kollegát, munkaidejüket, bérüket sem kellett csökkentenünk.

Ez köszönhető a cégünk által gyártott anyagok minőségének, árának és határidejének is, mellyel minden ügyfelünk elégedett volt az évek folyamán. Valamint az ügyvezetés és kereskedelmi részlegünk egyre nagyobb erőbedobással dolgozik jelenlegi partnereink megtartásában és új ügyfelek felkutatásában is – zárta sorait ifj. Nikodém Csaba.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png