Cseh József Aladár dunaszigeti (sérfenyői) egyéni vállalkozónál jártunk

Cseh József Aladár egyéni vállalkozóval találkoztunk a Part Büfében, Sérfenyőn.

Cseh József Aladár tagtársunk 2000 májusa óta egyéni vállalkozó és 23 éve önkéntes tagja kamaránknak a Kereskedelmi Tagozat Turisztika Szakmai Osztályban.
Székhelyén, Dunaszigeten, a Harangláb u. 2. sz. alatt húsáru- és egyéb élelmiszer kiskereskedelemmel, valamint a gyönyörű természeti környezetben lévő Part Büfében pecsenye és más húsalapú készítmény sütésével, kocsmai, italbolti vendéglátással és egyéb szálláshely-szolgáltatással, ingatlan bérbeadással is foglalkozik.

Idén 16. alkalommal szervezte meg a népszerű, Szent István naphoz kapcsolódó Bográcsfesztivált a vállalkozása által üzemeltetett Part Büfében, ahol több százan vettek részt. A Part Büfé családi, baráti, céges rendezvények kedvelt helyszíne.

A találkozó keretében Csalló Gábor Mosonmagyaróvár Térségi elnök és Kiczenko Mária térségi titkár, irodavezető bemutatta kamaránk megújult szolgáltatási kínálatát és rendezvényeit, valamint lobbitevékenységét és megismerték Cseh József kamarával szemben támasztott elvárásait.

Köszönjük a szívélyes fogadtatást, az őszinte beszélgetést, vendéglátónknak vállalkozásához további sikereket kívánunk!
Most is beigazolódott, hogy önkéntes tagjaink megismerésére, kamarai szolgáltatásaink és lobbitevékenységünk megismertetésére, a visszajelzések begyűjtésére az egyik leghatékonyabb eszköz a személyes párbeszéd.
Köszönjük  Cseh József Aladárnak, hogy értékes idejéből a közös beszélgetésre időt szánt.

 

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

 

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség

9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető

Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu»


 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png