WonderWMN Díjakat adtak át Győrben

A díjat olyan hétköznapi nőknek ítélik oda, akik a mindennapi feladataik mellett társadalmi szerepvállalásban is kimagaslóak.

Tavalyi alapításakor már óriási sikert aratott a Wonder WMN-Győr Díj, melynek idei ünnepségét május 24-én este tartották a Zichy-palotában.
A díj a a Kirschner Studios és a Győribaba Portál közös kezdeményezésében alakult meg, melynek célja a nők társadalmi megbecsülésének, önbecsülésének növelése.
A Wonder WMN-Győr Díj fővédnöke Virág-Adorján Andrea, polgármesteri főbiztos.
 
A Kirschner Studios és a Győribaba Portál felhívására olyan nők jelölését várták, akik hétköznapi tetteik mellett a társadalmi felelősségvállalást is fontosnak tartják.
Az idei évben 28 jelölés érkezett a díjra.
 
A zsűri döntése értelmében harmadik helyen Vass-Odor Melinda végzett, akinek szupererejét a családja biztosítja.
A képzeletbeli dobogó második fokára az öt gyermekes, érdekvédő imaharcos, Kovács-Orosz Anna állhatott.
A legjobbnak Buzásné Kata bizonyult, aki a Fiatalokért Együtt Kulturális Egyesület elnöke. Mottója: rendesnek lenni ingyen van! 
 
A közönségdíjat az énekesnő, Töreky Zsuzsi kapta, míg az önkormányzat különdíjában kamaránk önkéntes vállalkozója, a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klubjának elnökségi tagja Reinhardt Éva részesült.
 
A jelöltek díjazásához a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egy 50 ezer forint értékű ajándékcsomaggal járult hozzá. 
 
 
 
Gratulálunk!
 
 
 
Fotók:Rákóczy Ádám

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png