Design Management Díj

Évente bruttó 1 millió forintban részesülhet a legkiválóbbnak ítélt vállalat, intézmény.


A 2009-ben alapított Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács azzal a céllal hívta életre, hogy elismerje azokat a szervezeteket, melyek példaértékű eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel a designmenedzsment hatékony projekt és szervezeti integrációja révén, valamint hazai és nemzetközi szinten is felhívták magukra a figyelmet. Évente bruttó 1 millió forintban részesülhet a legkiválóbbnak ítélt vállalat, intézmény. Elismerő oklevélben részesülnek a bírálóbizottság által szintén kimagaslóan eredményesnek ítélt gazdálkodó szervezetek. A Díjra azon szervezetek nevezését várják, amelyek magukénak vallják a Díj által közvetített értékeket, ezen működési elvek alkalmazását sikerük fontos elemének tartják. A Design Management Díjon a nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2021. június 1. A Díjra emellett magánszemély is jelölheti a látókörébe eső, a fenti célokat megvalósító, elismerésre méltó teljesítményt nyújtó gazdálkodó szervezeteket, intézményeket. A jelölés határideje: 2021. május 10.
A körülmények okán mind
a magánszemélyi jelöléseket, mind a szervezeteknek elegendő elektronikusan beküldeni a mfti@hipo.gov.hu e-maicímre.
A díjra jelölhető, illetve nevezhet minden olyan jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, cég, szervezet, intézmény (a továbbiakban együtt: szervezet), amelynek székhelye Magyarország területén van. A díjat elnyerheti bármilyen termelő vagy szolgáltatásokat nyújtó szervezet, amely a jelen felhívást megelőző 3 évben végzett tevékenysége során a designmenedzsment stratégiai alkalmazásával példamutató eredményt ért el. A Pályázati Felhívás és a Kérdőív digitális változatát az alábbi címeken találják:
https://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/onlinefelhivas_dmd2020_2.pdf

https://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/kerdoiv_online_dmd2020_.pdf

A pályázattal kapcsolatos további részletek, valamint a korábbi évek elismertjei ITT érhetők el.
A Design Management Díj pályázatról további tájékoztatást a Magyar Formatervezési Tanács Irodája és Kohut-Jankó Anna nyújt anna.janko@hipo.gov.hu e-mailcímen. 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png