Design Pannonia – Design Thinking Training

Tervezői gondolkodás a gyakorlatban – a Startup Pannonia SMART-UP projekt keretében rendezik meg a design thinking workshopot.

Időpont: 2020. december 11-13. (péntek-vasárnap) 
Helyszín: Online – Zoom platform

Ha még karácsony előtt bevállalna egy online képzést, akkor ez legyen az, hiszen a tréninget és az ahhoz kapcsolódó workshopokat olyan személyek vezényelik majd, akik már számos kis- és nagyvállalatnak tervezték a szolgáltatásait.

A három napos nemzetközi tréning angolul zajlik majd, Zoom platformon. A képzés célja, hogy bevezesse a résztvevőket a tervezői gondolkodás rejtelmeibe és megmutassa, hogyan tudják az elsajátított ismereteket a saját projektjeik esetében alkalmazni.

A program facilitátorai Barna Máté (service designer - Cellux csoport, design oktató – MOME) és Paris Noble (service designer és brand stratéga – Elevate Strategy&Design).

"A képzést a design thinking módszertan alapjául is szolgáló learn by doing elv mentén építettük fel, adunk egy rövid bevezetést az elméletbe, de a három napos tréningen a gyakorlaté lesz a főszerep" – meséli Paris Noble. "A hétvége onboarding-gal kezdődik pénteken, ahol a résztvevők megismerkedhetnek egymással, a használandó felületekkel és megalakulnak a csapatok. Aztán következik az ismerkedés az elmélettel és a gyakorlati feladathoz kapcsolódó központi kérdés meghatározása, az, amire a hétvége alatt a választ, illetve megoldást keressük."

Tehát szombaton és vasárnap már aktívan dolgoznak majd a 4 fős csapatok, felvázolják a problémát, ötletelnek, prototípust gyártanak, majd zárásként a csapatok egymásnak prezentálják a végeredményt.
Az izgalmas az lesz, hogy a csapatok valós projekten dolgoznak majd, a nemzetközi startup ökoszisztéma építés kihívásain, hiszen az INTERREG SMART-UP projektnek is ez a célja – teszi hozzá Paris.
Így a résztvevők valódi, hasznos tudást kapnak, amit a saját, személyes projektjeiknél is alkalmazni tudnak a jövőben.
A képzést a teljesen kezdő érdeklődőknek és az olyan résztvevőknek is ajánljuk, akiknek nem teljesen ismeretlen a design thinking módszertan vagy a startupok világa.

Az angol nyelvű tréningre itt tudtok regisztrálni.

A rendezvény az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Program ATHU052 – SMART-UP projektjének keretében valósul meg. A projektet az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatja.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png