Dobos - Ház Ingatlankezelő Kft.

Dobos - Ház Ingatlankezelõ Kft.

Cégünk, a Dobos - Ház Ingatlankezelő Kft. egy 100 százalék­ ig magyar tulajdonban működő vállalkozás, mely az idén ünnepelte megalakulásának 10. évfordulóját. Vállalkozásunk fő tevékenysége közé tartozik az ingatlankezelés, valamint az ingatlanközvetítés, mely alatt az eladás, vétel és bérbeadás értendő. Irodánk egyik lényeges ingatlankezelői feladatköre a már több, mint 150 magántulajdonban, illetve vállalati tulajdonban lévő ingatlan bérbeadásának, üzemeltetésének teljes körű ügyintézéssel történő ellátása. Társasházkezelésként bekategorizált szolgáltatásunk darabszámra közel 45 társasház jogszabálykövető közös képviseletét és üzemeltetését foglalja magába.

Irodánk székhelye a Rábaköz szívének is nevezett Csornán található, ahol az általunk kezelt Társasházak legtöbbje is elhelyezkedik, viszont már évekkel ezelőtt a megye központjában lévő Ménfőcsanak településről is megkerestek minket azzal a céllal, hogy a közös képviseletet lássunk el, mely városrész közigazgatási besorolását tekintve Győrhöz tartozik.
Az elmúlt 3 évben Kónyban is vállaltunk el társasházkezelést, emellett megyénk legnépesebb települései közé sorolandó településen, Kapuváron is négy társasháztól kapott irodánk megkeresést közös képviselet ellátásával kapcsolatban, melyet a legnagyobb örömmel fogadtunk el.

Vállalkozásunk együttműködési megállapodás keretén belül a Klebelsberg Intézményfenntartó intézmény által fogadja a Soproni SZC Hunyadi János Technikum 9-12. évfolyam ügyviteli szakon tanuló diákjait. 2021 nyarán a koronavírusra tekintettel 1 gyakornokot tudott irodánk fogadni, aki 4 héten keresztül lehetett tagja irodánknak. Vállalkozásunk megbízható munkaerővel, széles kapcsolatrendszerrel működteti a társasházak és egyéb bérlemények bérbeadását, üzemeltetését. Társasházaink banki kapcsolatait, hitelfelvételeit 100 százalék- ban magyar tulajdonú bankoknál intézzük. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink többsége több mint 20 éve tisztel meg minket bizalmával. Ez is jól mutatja, hogy ismerjük és értjük az ügyfeleink igényeit és megbízható cég vagyunk.

 

Dobos - Ház Ingatlankezelõ Kft. Dobos - Ház Ingatlankezelõ Kft.
Dobos Tünde
9300 Csorna, Széchenyi tér 2.
www.doboshaz.hu
36203604622

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png