dr. Kővári-Horváth Márta

dr. Kővári-Horváth Márta

A PandeM Consulting egyrészt élményszerű tréningeket kínál, amelyek összehozzák az embereket.

A tréningeken többféle eszközzel dolgozom, olyan interaktív és kreatív módszerekkel, melyek megkönnyítik az együtt gondolkodást, az ötletgyűjtést és a problémafeltárást. A tréningek minden esetben az adott csoportra szabottan kerülnek összeállításra. Várható eredmény a belső kommunikáció javulása, közösségélmény teremtése, valamint a munkatársak lojalitásának növekedése. Gyakorlati, látványos, szórakoztató, ám szakmailag mégis hatékony tréningfeladatok segítségével a kapcsolatépítés könnyebbé válik.

Több száz tréningnap van mögöttem, az ország több területén dolgoztam kis,- és középvállalkozásokkal, közszférában dolgozókkal, multinacionális vállalatokkal egyaránt, különböző iparágakban és feladatokkal. (Fő témáim: kommunikáció fejlesztése, stressz,-és konfliktuskezelés, időgazdálkodás, vezetőfejlesztés, csapatépítés)

A PandeM Consulting másik szolgáltatása a life és business coaching, mely támogatást nyújt annak, aki úgy érzi, hogy elakadt, nem tudja, merre menjen tovább, vagy valami nem úgy működik, ahogy szeretné, esetleg változtatni szeretne jelenlegi élethelyzetén vagy új céljai vannak, de nem tudja, hogyan, milyen lépésekkel érhetné el. Munkám során különböző kommunikációs és egyéb módszertani eszközöket alkalmazok.

Céljai eléréséhez szükséges úton úgy tud végigmenni, hogy az ülések során megtapasztalt felismeréseket beépíti a mindennapjaiba és azokat megfelelően alkalmazza. Abban segítek, hogy az ügyfél a saját ötletei, elképzelései, meglátásai által maga készítse el az akciótervet céljai eléréséhez. A coaching folyamat lehet egyéni vagy csoportos is, ez függ az adott probléma természetétől és az igényektől, érintettektől. Közkedvelt forma a Master Mind csoport, ami egy cégvezetőkből álló kör, akik iránymutatásaim segítségével egymást segítik vállalkozásuk fejlesztésében, jómagam pedig vezetői kihívásaik kezelésében támogatom őket.

 

dr. Kõvári-Horváth Márta
dr. Kõvári-Horváth Márta
9024 Győr, Szent Imre u. 52.
www.pandem.hu
36208249044

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png