Dr. Pozsgay Péter előadása a Nyugati Kapu Klub találkozón

Színvonalas szakmai előadás segítette a vállalkozások képviselőit, akik a munkavállalói adatkazelésről és a távmunka aktuális szabályairól tájékozódhattak.


Fotó: Németh Ferenc

Szakami előadással folytatódott a Fertő-Rábaközi térség üzleti közösségének, a Nyugati Kapu Klub soron következő találkozója, amelynek meghívott előadója a Pozsgay Ügyvédi Iroda képviseletében, Dr. Pozsgay Péter ügyvéd volt.

Témakörök, amelyek több kérdést is felvetettek a megjelentek részérről:

  • A munkavállalói adatok kezelésének gyakori hibái -avagy milyen ügyekben jár el a legtöbbször a hatóság és hogyan kerülhető el ezek.
  • A távmunka aktuális szabályai: hogyan lehet és milyen körülmények között.

Nyitott és rugalmas szemlélet mentén indult útjára a térség üzleti közössége, a Nyugati Kapu Klub, melynek legfőbb célja, a helyi vállalkozások kapcsolatépítési támogatása. Az elmúlt 11 hónap alatt több értékteremtő beszélgetésen, számos partnerlátogatáson és egyéb hasznos programon vehettek részt a közösség tagjai. A klub egyre sikeresebb, melyet mi sem bizonyíthatna jobban, mint taglétszámának folyamatos növekedése.

Ne csak kövesse, hanem csatlakozzon is a Fertő-Rábaközi térség legfiatalabb és egyben legnagyobb üzleti közösségéhez és fedezze fel a benne rejlő lehetőségeket! A csatlakozás feltétele az önkéntes kamarai tagság, a vállalkozó pozitív attitűdje, és hogy "működjön a kémia" az adott csoporttal. A havi rendszerességű rendezvény, különböző programok mentén, de a közös ötletek és célok érdekében hivatott működni.

Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!

 

Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png